Samarkand

30. sep. 2019 - 1. okt. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Samarkand omfatter Muzaffar Hotel Samarkand, Amir Hostel og Tumaris baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Samarkand ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Samarkand

fra kr. 279
fra kr. 769

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er april, med et gennemsnit på kr. 245 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Samarkand er juni med en gennemsnitspris på kr. 380 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i september sidste år var kr. 296 pr. nat. Dette er 4% mere end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 283 set over de foregående 12 måneder.
Den nærmeste lufthavn ved Samarkand er Samarkand (SKD) (6,51 km).

Planlæg en rejse til Usbekistan