Halden

15. apr. 2020 - 16. apr. 2020

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Halden omfatter Holiday Home Östra Viker Årjäng II, Holiday Home Strömstad With Fireplace II og Holiday Home Skalleröd Tanumshede baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Halden ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er april, med et gennemsnit på kr. 759 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Halden er august med en gennemsnitspris på kr. 1.080 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i april sidste år var kr. 843 pr. nat. Dette er 6% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 895 set over de foregående 12 måneder.
I Halden er den forventede gennemsnitstemperatur i april 6,3°C/43,3°F. Den varmeste måned er typisk juli med gennemsnitstemperaturer på 21,6°C/70,9°F. Den koldeste måned er februar med gennemsnitstemperaturer på -2,7°C/27,1°F.
Den nærmeste lufthavn ved Halden er Sandefjord Torp (TRF) (64,14 km).

Planlæg en rejse til Norge