Dibrugarh

22. apr. 2019 - 23. apr. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Dibrugarh omfatter HOTEL TASHI, Chowkidinghee Heritage Chang Bungalow og Hotel Akanksha Palace baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Dibrugarh ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Dibrugarh

fra kr. 198
fra kr. 121

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er marts, med et gennemsnit på kr. 155 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Dibrugarh er april med en gennemsnitspris på kr. 233 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i april sidste år var kr. 216 pr. nat. Dette er 9% mere end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 197 set over de foregående 12 måneder.
I Dibrugarh er den forventede gennemsnitstemperatur i april 17,1°C/62,7°F. Den varmeste måned er typisk august med gennemsnitstemperaturer på 24,2°C/75,6°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på 7,6°C/45,7°F.
Den nærmeste lufthavn ved Dibrugarh er Dibrugarh (DIB) (10,40 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Pasighat (71,93 km)

Planlæg en rejse til Indien