Bayamo

23. apr. 2019 - 24. apr. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Bayamo omfatter Renta Real, BAYAMO, Escuela Telegrafo og Villa Los Galeones baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Bayamo ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Bayamo

fra kr. 362

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er december, med et gennemsnit på kr. 189 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Bayamo er maj med en gennemsnitspris på kr. 370 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i april sidste år var kr. 293 pr. nat. Dette er 5% mere end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 277 set over de foregående 12 måneder.
I Bayamo er den forventede gennemsnitstemperatur i april 25,5°C/77,9°F. Den varmeste måned er typisk august med gennemsnitstemperaturer på 31,1°C/88,0°F. Den koldeste måned er februar med gennemsnitstemperaturer på 20,3°C/68,5°F.
Den nærmeste lufthavn ved Bayamo er Bayamo (BYM) (3,33 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Manzanillo (48,33 km) Holguin (56,34 km)

Planlæg en rejse til Cuba