Uwajima

23. nov. 2019 - 24. nov. 2019

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Uwajima omfatter Hotel Ohta, Kappa Backpackers og Hostel & Tatami Bar Uchikobare baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Uwajima ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Uwajima

fra kr. 620
fra kr. 511

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er maj, med et gennemsnit på kr. 332 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Uwajima er juni med en gennemsnitspris på kr. 690 pr. nat.
Gennemsnitsprisen for et hotel i november sidste år var kr. 559 pr. nat. Dette er det samme som den gennemsnitlige pris pr. nat set over de foregående 12 måneder.
I Uwajima er den forventede gennemsnitstemperatur i november 14,3°C/57,7°F. Den varmeste måned er typisk august med gennemsnitstemperaturer på 31,0°C/87,8°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på 2,7°C/36,9°F.
Den nærmeste lufthavn ved Uwajima er Matsuyama (MYJ) (67,91 km).

Planlæg en rejse til Japan