Chino

28. nov. 2019 - 29. nov. 2019

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Chino omfatter Guest House Banana And Pancakes, Hotel Shinano Prince Shirakaba og Guest House Bern baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Chino ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Chino

fra kr. 2.001
fra kr. 4.236

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er juni, med et gennemsnit på kr. 697 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Chino er august med en gennemsnitspris på kr. 4.602 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i november sidste år var kr. 907 pr. nat. Dette er 63% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 1.487 set over de foregående 12 måneder.
I Chino er den forventede gennemsnitstemperatur i november 7,3°C/45,1°F. Den varmeste måned er typisk august med gennemsnitstemperaturer på 29,4°C/84,9°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på -6,3°C/20,7°F.
Den nærmeste lufthavn ved Chino er Matsumoto (MMJ) (28,50 km).

Planlæg en rejse til Japan