Utila

22. apr. 2019 - 23. apr. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Utila omfatter Cocolobo, Hotel Posada Las Orquídeas og Paradise Beach Hotel baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Utila ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Utila

fra kr. 259
fra kr. 768

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er november, med et gennemsnit på kr. 492 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Utila er marts med en gennemsnitspris på kr. 708 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i april sidste år var kr. 552 pr. nat. Dette er 3% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 574 set over de foregående 12 måneder.
Den nærmeste lufthavn ved Utila er Utila (UII) (1,27 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: La Ceiba (40,12 km) Roatan (47,18 km) Tela (73,00 km)

Planlæg en rejse til Honduras