Kort

Fly Billund - Riga

Flyinformation Billund til Riga

Laveste returpris sidste måned

kr. 883

Direkte flyselskab

1

Fly pr. uge

6

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 922 kilometer

1 t 50 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

airBaltic

Riga

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte per marts 2018

Flyselskaber, der flyver fra Billund til Riga

Hele året er der direkte fly fra Billund til Riga. airBaltic flyver nemlig Billund – Riga hver eftermiddag alle ugens syv dage.

Afgang fra Billund Lufthavn

Billund Lufthavn har bogstavelig talt højt til loftet (så er der nemlig plads til at hænge gigantiske LEGO-dekorationer). Der er også gratis wifi og gratis bordfoldbold samt spisesteder både før og efter security. Efter security er der desuden mulighed for at shoppe lidt i Danish Design, Bestseller, LEGO, WHSmith og dutyfree.

Ankomst i Riga Lufthavn og transport til centrum

Riga Lufthavn ligger 10 kilometer fra centrum. Bus 22 og minibus 222 kører til det gamle bycentrum for kun €1,15 (8,50 kroner) ved billetkøb i terminalbygningen eller €2 (15 kroner) ved køb fra buschaufføren. Den almindelige bus tager cirka en halv time, minibussen cirka 20 minutter.

Praktiske oplysninger om at flyve fra Billund til Riga

Man kan opholde sig i Letland visumfrit i op til 90 dage, så flyver du Billund – Riga, skal du blot medbringe pas, der er gyldigt under hele opholdet.

Praktiske oplysninger om Riga

Flyver man fra Billund til Riga, havner man i en af Europas billigste hovedstæder. Det skyldes måske delvist, at Riga for mange internationalt er en afsides destination. Heldigvis er det enormt nemt at komme fra Billund til Riga med de daglige direkte fly. Faktisk er Riga og fly til Riga ofte så billige, at mange tager til byen blot for en billig bytur og weekend med billig overnatning. Offentlig transport koster kun €1,15 (8,50 kroner) per tur.

Måltidspriser på Rigas restauranter starter fra godt 50 kroner, og en genstand koster flere steder under 20 kroner. De lokale lagerøl er som regel de billigste, men der er også mange spændende mikrobryggerier i byen. Hvis dit hotel ikke serverer morgenmad, koster en billig morgenmad 20 kroner.

Temperaturerne i Riga er næsten identiske med dem i Billund, dog bliver vinteren normalt cirka fem grader koldere (men så er der heldigvis stadig adgang til Rigas berømte spaer).

Hotel i Riga

Søg efter hotel i Riga og sammenlign priser.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.