Memmingen

24. jun. 2019 - 25. jun. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Memmingen omfatter RiKu Hotel Hallhof, Centro Hotel Stern og RiKu Hotel Schweizerberg baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Memmingen ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Memmingen

fra kr. 793
fra kr. 1.090
fra kr. 2.071

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er november, med et gennemsnit på kr. 535 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Memmingen er maj med en gennemsnitspris på kr. 793 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i juni sidste år var kr. 651 pr. nat. Dette er 3% mere end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 630 set over de foregående 12 måneder.
Den nærmeste lufthavn ved Memmingen er Memmingen Allgäu (FMM) (4,82 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Friedrichshafen (61,02 km) St. Gallen Altenrhein (72,13 km) Augsburg (74,24 km)

Planlæg en rejse til Tyskland