Mont Saint-Michel

31. aug. 2019 - 1. sep. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Mont Saint-Michel omfatter Aux Chambres du Mont, Les Hirondelles de la Baie og Chambres Les Salles baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Mont Saint-Michel ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Mont Saint-Michel

fra kr. 998
fra kr. 961

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er marts, med et gennemsnit på kr. 575 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Mont Saint-Michel er august med en gennemsnitspris på kr. 1.117 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i august sidste år var kr. 805 pr. nat. Dette er 15% mere end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 677 set over de foregående 12 måneder.
Den nærmeste lufthavn ved Mont Saint-Michel er Dinard (DNR) (42,32 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Rennes (65,11 km)

Planlæg en rejse til Frankrig