Mont Saint-Michel

5. feb. 2020 - 6. feb. 2020

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Mont Saint-Michel omfatter Aux Chambres du Mont, Au p'tit Mont og Les Hirondelles de la Baie baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Mont Saint-Michel ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Mont Saint-Michel

fra kr. 821
fra kr. 1.161
fra kr. 2.824

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er november, med et gennemsnit på kr. 591 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Mont Saint-Michel er juli med en gennemsnitspris på kr. 733 pr. nat.
Gennemsnitsprisen for et hotel i januar sidste år var kr. 636 pr. nat. Dette er det samme som den gennemsnitlige pris pr. nat set over de foregående 12 måneder.
Den nærmeste lufthavn ved Mont Saint-Michel er Dinard (DNR) (42,32 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Rennes (65,11 km)

Planlæg en rejse til Frankrig