Arvidsjaur

15. dec. 2019 - 16. dec. 2019

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Arvidsjaur omfatter Terrace House, Modern Lapland Cottage With Outdoor Sauna og Elch-Lodge baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Arvidsjaur ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Arvidsjaur

fra kr. 1.137

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er februar, med et gennemsnit på kr. 567 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Arvidsjaur er juli med en gennemsnitspris på kr. 1.319 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i december sidste år var kr. 744 pr. nat. Dette er 11% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 827 set over de foregående 12 måneder.
I Arvidsjaur er den forventede gennemsnitstemperatur i december -9,4°C/15,0°F. Den varmeste måned er typisk juli med gennemsnitstemperaturer på 18,0°C/64,4°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på -15,0°C/5,0°F.
Den nærmeste lufthavn ved Arvidsjaur er Arvidsjaur (AJR) (4,84 km).

Planlæg en rejse til Sverige