Armidale

16. dec. 2019 - 17. dec. 2019

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Armidale omfatter Marsh House, Mossman on the Hill og Oasis on Marsh baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Armidale ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Armidale

fra kr. 541
fra kr. 728

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er oktober, med et gennemsnit på kr. 612 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Armidale er november med en gennemsnitspris på kr. 763 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i december sidste år var kr. 621 pr. nat. Dette er 6% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 663 set over de foregående 12 måneder.
I Armidale er den forventede gennemsnitstemperatur i december 22,1°C/71,7°F. Den varmeste måned er typisk januar med gennemsnitstemperaturer på 26,9°C/80,4°F. Den koldeste måned er juli med gennemsnitstemperaturer på 7,7°C/45,9°F.
Den nærmeste lufthavn ved Armidale er Armidale (ARM) (4,46 km).

Planlæg en rejse til Australien