Székesfehérvár

19. jun. 2019 - 20. jun. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Székesfehérvár omfatter Margaréta Vendégház, Aranyhal Vendégház og Dióliget - Zöld Dió Házikó baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Székesfehérvár ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Székesfehérvár

fra kr. 226
fra kr. 356
fra kr. 933

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er november, med et gennemsnit på kr. 368 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Székesfehérvár er december med en gennemsnitspris på kr. 519 pr. nat.
Gennemsnitsprisen for et hotel i juni sidste år var kr. 452 pr. nat. Dette er det samme som den gennemsnitlige pris pr. nat set over de foregående 12 måneder.
Den nærmeste lufthavn ved Székesfehérvár er Budapest (BUD) (67,51 km).

Planlæg en rejse til Ungarn