Izmir

25. aug. 2019 - 26. aug. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Izmir omfatter Doubletree By Hilton Hotel Izmir - Alsancak, Hotel Baylan Basmane og Swissotel Buyuk Efes Izmir baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Izmir ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Izmir

fra kr. 2.193
fra kr. 3.115
fra kr. 4.227

Hvad siger de rejsende om Izmir?

9,8
Nattelivselskere
9,4
Historieelskere
8,7
Madelskere
8,2
Familierejsende
7,8
Udendørs-entusiast
Medlemsanmeldelser (90)
elaine g (@iamego)
elaine g (@iamego)San Francisco
31-05-16

En af mine foretrukne byer i Tyrkiet ... den 3. største by, jeg var overrasket over, at jeg ikke havde hørt om det. Det har nogle flotte havnefronten områder at hænge ud. Den "downtown" / finansielle del har mange kaffe steder hvor du kan sidde og nyde en kop kaffe og nyde at se havet

Eric Brink
Eric BrinkPleasant Hill
10-10-13

Gayle og jeg så faktisk ikke meget af Izmir (formelt den græske by Smyrna), bortset fra byen, da vi kom ind og forlod via vores krydstogtskib eller på bussen til og fra Efesos. Vores nexus var havnen og med sandsynligvis en masse tabt mulighed for at udforske dette interessante multikulturelle område mere grundigt.

Herdianti Wisesaputri
Herdianti WisesaputriJakarta
04-03-13

Denne by har tre ansigter. Business side, en smule slumy side og den smukke smukke strandpromenade side. Anyways det er et besøg værd bare for den smukke strandpromenade side :)

Sam Litvin
Sam LitvinSan Diego
14-01-13

Stor by, der er lidt kendt udenfor, men i Tyrkiet er den kendt for sin musik, strande og en meget liberal atmosfære.

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er november, med et gennemsnit på kr. 229 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Izmir er juli med en gennemsnitspris på kr. 425 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i august sidste år var kr. 270 pr. nat. Dette er 7% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 292 set over de foregående 12 måneder.
I Izmir er den forventede gennemsnitstemperatur i august 28,1°C/82,6°F. Den varmeste måned er typisk juli med gennemsnitstemperaturer på 33,3°C/91,9°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på 6,7°C/44,1°F.
Den nærmeste lufthavn ved Izmir er İzmir (ADB) (15,18 km).

Planlæg en rejse til Tyrkiet