Izmir

21. nov. 2019 - 22. nov. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Izmir omfatter Mövenpick Hotel Izmir, Smart Hotel İzmir og Hotel Ismira baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Izmir ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Izmir

fra kr. 261
fra kr. 370
fra kr. 466

Hvad siger de rejsende om Izmir?

9,8
Historieelskere
9,8
Nattelivselskere
9,4
Madelskere
8,9
Familierejsende
8,3
Luksusrejsende
Medlemsanmeldelser (103)
elaine g (@iamego)
elaine g (@iamego)San Francisco
31-05-16

En af mine foretrukne byer i Tyrkiet ... den 3. største by, jeg var overrasket over, at jeg ikke havde hørt om det. Det har nogle flotte havnefronten områder at hænge ud. Den "downtown" / finansielle del har mange kaffe steder hvor du kan sidde og nyde en kop kaffe og nyde at se havet

Eric Brink
Eric BrinkPleasant Hill
10-10-13

Gayle og jeg så faktisk ikke meget af Izmir (formelt den græske by Smyrna), bortset fra byen, da vi kom ind og forlod via vores krydstogtskib eller på bussen til og fra Efesos. Vores nexus var havnen og med sandsynligvis en masse tabt mulighed for at udforske dette interessante multikulturelle område mere grundigt.

Herdianti Wisesaputri
Herdianti WisesaputriJakarta
04-03-13

Denne by har tre ansigter. Business side, en smule slumy side og den smukke smukke strandpromenade side. Anyways det er et besøg værd bare for den smukke strandpromenade side :)

Sam Litvin
Sam LitvinSan Diego
14-01-13

Stor by, der er lidt kendt udenfor, men i Tyrkiet er den kendt for sin musik, strande og en meget liberal atmosfære.

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er november, med et gennemsnit på kr. 244 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Izmir er juli med en gennemsnitspris på kr. 453 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i november sidste år var kr. 288 pr. nat. Dette er 14% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 331 set over de foregående 12 måneder.
I Izmir er den forventede gennemsnitstemperatur i november 14,8°C/58,6°F. Den varmeste måned er typisk juli med gennemsnitstemperaturer på 33,3°C/91,9°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på 6,7°C/44,1°F.
Den nærmeste lufthavn ved Izmir er İzmir (ADB) (15,18 km).

Planlæg en rejse til Tyrkiet