Thorshofn

27. jan. 2020 - 28. jan. 2020

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Thorshofn omfatter Fell Cottages, Bedroom , Northlight Town og Skólabakki Guesthouse baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Thorshofn ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Thorshofn

fra kr. 653

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er juli, med et gennemsnit på kr. 737 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Thorshofn er september med en gennemsnitspris på kr. 1.035 pr. nat.
Gennemsnitsprisen for et hotel i januar sidste år var kr. 842 pr. nat. Dette er det samme som den gennemsnitlige pris pr. nat set over de foregående 12 måneder.
Den nærmeste lufthavn ved Thorshofn er Thorshofn (THO) (0,24 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Vopnafjordur (54,15 km)

Planlæg en rejse til Island