Kort

Billige fly fra Sønderborg til København

Flyinformation Sønderborg til København Kastrup

Laveste returpris sidste måned

kr. 1.214

Direkte flyselskaber

2

Fly pr. uge

29

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 193 kilometer

0 t 45 min.

København Kastrup

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte per juni 2018

Flyselskaber, der flyver fra Sønderborg til København

Det er enormt nemt og hurtigt at komme fra Sønderjylland til hovedstaden med op til syv direkte fly fra Sønderborg til København hver dag. Alle direkte fly fra Sønderborg til København er med det lokale flyselskab i Sønderborg, Air Aisle.

Afgangsterminalen

Sønderborg Lufthavn er en hyggelig lille lufthavn. Blandt de fuldstændig gratis tjenester er trådløst internet, parkering, kaffe og en række danske magasiner samt både danske og tyske aviser.

Ankomstterminalen og transport til centrum

Når du lander i København Kastrup Lufthavn, er det enormt overskueligt at komme til centrum. Du kan selvfølgelig leje bil i København Lufthavn, og så er der tydelig skiltning til både metro, regionaltog og busser. Metroen kører til stationer som Kongens Nytorv, Nørreport og Frederiksberg uden skift, mens regionaltoget er den hurtigste vej til Københavns Hovedbanegård. Hvis du skal til andre destinationer, kan busser nogle gange være det hurtigste, mens metro med skift også er en mulighed. Du kan se hele metronetværket her eller benytte dig af København Lufthavns transportberegner, som kan angive den bedste transportmulighed afhængig af din specifikke endedestination.

Praktiske oplysninger om at flyve fra Sønderborg til København

Som med alle indenrigsrejser er det ikke påkrævet at medbringe pas på fly fra Sønderborg til København. Foto-ID skal dog fremvises.

Praktiske oplysninger om København

Der er ikke de store prisforskelle på restauranter og lignende i henholdsvis Sønderborg og København. Dog er udvalget af restauranter i København naturligvis langt større end i Sønderborg, så det kan være lettere at finde lige netop den type mad, café eller natklub, du er vild med.

Shopping i København er mest populært i de mange butikker på Danmarks største shoppinggade, Strøget, men er du interesseret i at finde billigt modetøj i København, kan du også prøve nogle af byens eksklusive outlets, som ikke findes andre steder i landet.

Billigt i København er også nogle af Danmarks mest berømte attraktioner. Faktisk er det helt gratis at se eksempelvis Rundetårn, Den lille havfrue, Christiansborg og hver tirsdag også Glyptoteket.

Læs mere om København

10 fantastiske restauranter i København

Alternativ guide til København – få de bedste insidertips

Hotel i København

Søg efter hotel i København og sammenlign priser.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.