Kort

Fly Rønne - København

Bedste last minute-tilbud på fly

Er du i det spontane humør? Det er aldrig for sent at booke en rejse. Her er vores udvalg af de bedste last minute-fly til København
Anslåede laveste priser. Fundet i løbet af de sidste 14 dage.

Flyinformation Rønne til København

Laveste returpris sidste måned

kr. 739

Direkte flyselskaber

2

Fly pr. uge

67

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 161 kilometer

0 t 40 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Danish Air Transport

København Kastrup og Roskilde

2 lufthavne

Ofte stillede spørgsmål

Der er 2 lufthavne i København: København Kastrup og Roskilde.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra Rønne til København er kr. 739. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
0 t 40 min. er den gennemsnitlige flytid fra Rønne til København.
Der er 2 flyselskaber, der flyver direkte fra Rønne til København.
Der er 67 fly om ugen, som flyver fra Rønne til København pr. september.

Oplysningerne er korrekte pr. december 2015

Flyselskaber på ruten

Danish Air Transport (DAT) er det eneste flyselskab, der flyver mellem Rønne og hovedstaden.

DAT flyver op til seks gange dagligt i hverdagene, mens der om lørdagen og søndagen er fire til fem afgange mellem Bornholms Lufthavn og Københavns Lufthavn.

Det anbefales, at rejsende med baggage er i lufthavnen mindst en time før afgang. Rejser man kun med håndbagage, kan man vente med check-in til senest 30 minutter før afgang.

Afgangsterminal

Bornholms Lufthavn er lille med beskedne faciliteter og ligger kun 5 km syd for Rønne centrum. Der kører busser cirka en gang i timen fra/til Rønne eller videre ud på øen.

I forhallen ligger restauranten Hos Casper, der har åbent hele ugen 10-17. Der er også en boghandel og Danske Bank hæveautomat. Der er desuden wifi i lufthavnen.

Ankomstterminal

Københavns Lufthavns indenrigsterminal blev nedlagt i marts 2015, alle DAT fly lander nu i Terminal 2. Den gratis lufthavnsbus kører mellem terminalerne hvert 15. - 20. minut. Det er muligt at købe mad og drikke med mere i forhallen.

Under Terminal 3 ligger lufthavnens togstation, hvorfra man kan køre med toget til Sverige eller til Hovedbanegården og videre ud på Sjælland. Metroen kører også fra Terminal 3 fra en overdækket station et niveau op. Billetter til både tog og metro kan købes i Terminal 3. Adskillige busser kører til og fra lufthavnen udenfor hovedindgangen, hvor der også holder taxaer. Biludlejningsfirmaerne er samlet i Terminal 3.

I København

Trafikken er selvsagt mere tung i hovedstadsområdet end på Bornholm, hvor den højeste tilladte hastighed er 80 km/t. Hvis man ikke er vant til at køre i København, kan det derfor være lidt af en omvæltning. Omvendt er København og lufthavnen langt bedre dækket af den offentlige trafik, end tilfældet er på Bornholm.

Er budgettet stramt bør man holde sig langt fra barer og caféer på Strøget, hvor en lille fadøl koste omkring 50 kroner. Går man derimod ud i brokvarterene er der billige spisesteder med kulinariske oplevelser fra hele verden og barer/caféer, der ikke lænser pengepungen.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.