Kort

Fly Liverpool - København Kastrup

Bedste last minute-tilbud på fly

Er du i det spontane humør? Det er aldrig for sent at booke en rejse. Her er vores udvalg af de bedste last minute-fly til København
Anslåede laveste priser. Fundet i løbet af de sidste 14 dage.

Direkte fly til København Kastrup

Vil du flyve nonstop til København Kastrup? Vi hjælper dig med at finde den ideelle rute.

  • GENNEMSNITLIG FLYVETID1 t 55 min.
  • BILLIGSTE DIREKTE RETURREJSEkr. 249
  • GENNEMSNITLIGT ANTAL FLY PR. UGE2
FLYSELSKABER, DER FLYVER DIREKTE
Ryanair
Søg efter direkte fly

Flyinformation Liverpool til København Kastrup

Laveste returpris sidste måned

kr. 249

Direkte flyselskaber

0

København Kastrup

1 lufthavn

Ofte stillede spørgsmål

Der er 2 lufthavne i København: København Kastrup og Roskilde.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra Liverpool til København Kastrup er kr. 249. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
Der er ingen flyselskaber, der flyver direkte fra Liverpool til København Kastrup.

Fly fra Liverpool Lufthavn til København

Oplysningerne er korrekte per august 2016

Ruter fra Liverpool Lufthavn til København

Uden direkte fly fra Liverpool til København tager de hurtigste ruter 5,5 timer med en enkelt mellemlanding. Ryanair tilbyder den hurtigste flyvning via Dublin, og for andre rejser på samlet under syv timer må du kombinere mellem eksempelvis easyJet og Norwegian eller easyJet og SAS – begge via Amsterdam.

Bemærk i øvrigt, at det kan være værd at overveje at flyve fra Manchester til København i stedet, da der er flere direkte ruter, som er langt hurtigere og som regel også billigere. Der er cirka 35 minutters kørsel mellem de to lufthavne (halvanden time med offentlig transport).

Afgangsterminalen

De ni forskellige spisesteder i Liverpool Lufthavn giver masser af variation: Inden for både caféer, restauranter og pubs kan du nemlig vælge mellem både nogle af de største kæder eller langt mindre udbredte steder. Foruden dutyfree og souvenirbutik er der en håndfuld forskellige forretninger, som sælger sportstøj, læsestof, cremer med mere.  

Ankomstterminalen og transport til centrum

Afhængig af flyselskab vil det variere, hvilken af København Lufthavns terminaler, du lander i. De er dog alle tætte på den offentlige transport, og der er gratis terminalbus mellem P1, Terminal 2 og Terminal 3.

Den hurtigste rute til Københavns Hovedbanegård er fra regionaltoget ved terminal 3. Det koster 36 kroner for en kontantbillet og tager 14 minutter. Metroen har flere stop til og i centrum. Det tager eksempelvis 19 minutter til Nørreport.

Hvis du foretrækker at blive kørt direkte til dit hotel i København, kører taxaer til centrum for omkring 250 kroner.

Pas, papirer og andet praktisk

Selvom du rejser til Danmark med dansk pas, skal du vise passet frem, når du rejser fra en lufthavn uden for norden.

Værd at vide om København

Rent prismæssigt må du indstille dig på, at København generelt er et niveau over Liverpool. Særligt når det kommer til restaurantpriser, hvor de københavnske er op til 75 % dyrere, og selv McDonald’s er over 60 % dyrere. Heldigvis er Københavns restauranter ikke kun kendte for deres høje priser, men også for deres høje kvalitet.

København kan dog konkurrere på fodboldfronten rent prismæssigt. Billetter til Liverpools bedste klubber koster 300 kroner og er i øvrigt ofte udsolgt, mens København og omegns forskellige Superligahold kun opkræver cirka det halve.

Vejrforskellene mellem de to byer er små. København er en grad eller to varmere om sommeren, mens du om vinteren skal være opmærksom på at pakke tøjet, der varmer lidt mere – den danske hovedstad er nemlig i gennemsnit fem grader koldere end Liverpool i årets koldeste måneder.

Husk, at Danmark er en time foran England.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.