Kort

Fly London - Orlando Florida

Bedste last minute-tilbud på fly

Er du i det spontane humør? Det er aldrig for sent at booke en rejse. Her er vores udvalg af de bedste last minute-fly til Orlando Florida
Anslåede laveste priser. Fundet i løbet af de sidste 14 dage.

Direkte fly til Orlando Florida

Vil du flyve nonstop til Orlando Florida? Vi hjælper dig med at finde den ideelle rute.

 • GENNEMSNITLIG FLYVETID9 t 24 min.
 • BILLIGSTE DIREKTE RETURREJSEkr. 2434
 • GENNEMSNITLIGT ANTAL FLY PR. UGE146
FLYSELSKABER, DER FLYVER DIREKTE
 • Aer Lingus
 • Aeromexico
 • Air France
 • American Airlines
 • British Airways
 • Delta
 • Finnair
 • Iberia
 • KLM
 • Norwegian
 • Norwegian Air UK
 • TUI
 • Virgin Atlantic
Søg efter direkte fly

Flyinformation London til Orlando Florida

Laveste returpris sidste måned

kr. 2.433

Direkte flyselskaber

12

Fly pr. uge

25

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 6984 kilometer

9 t 10 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Virgin Atlantic

Orlando International og Orlando Sanford

2 lufthavne

Ofte stillede spørgsmål

Der er 2 lufthavne i Orlando Florida: Orlando International og Orlando Sanford.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra London til Orlando Florida er kr. 2.433. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
9 t 10 min. er den gennemsnitlige flytid fra London til Orlando Florida.
Der er 12 flyselskaber, der flyver direkte fra London til Orlando Florida.
Der er 25 fly om ugen, som flyver fra London til Orlando Florida pr. februar.

Opdateret september 2016

Flyselskaber på ruten

Adskillige selskaber flyver fast direkte fra London til Orlando. Det er dog kun fra Gatwick Lufthavn, der er direkte forbindelse til Orlando hele året med 2-6 daglige afgange alle ugens dage. I juli og august kan du også flyve fra Stansted Lufthavn med diverse fly- og rejseselskaber.

Hvis du foretrækker at flyve fra en af Londons øvrige lufthavne, skal du altså mellemlande undervejs. En eller flere mellemlandinger giver både længere rejsetid, men også billigere billetter.

Orlando har to internationale lufthavne, du kan flyve direkte til dem begge fra London Gatwick Lufthavn, en direkte flyvetur varer lidt over 9 timer.

Afgangsterminal

Gatwick Lufthavn

Lufthavnen ligger knap 45 km syd for Londons centrum. De to terminaler, South og North, har begge gratis wi-fi samt butikker, spisesteder, lounges og så videre. T-South har to eksklusive lounges, mens T-North har tre lounges. De tilbyder blandt andet snacks, drikkevarer, tv, spillekonsoller og læsestof. Alle rejsende har adgang uanset billettype eller flyselskab, hvis du betaler entréen online, sparer du cirka 35 kroner.

Thomson Airways flyver som de eneste til Orlando Sanford Lufthavn fra T-North. Fire andre selskaber flyver i stedet til Orlando Internationale Lufthavn, British Airways flyver også fra T-North, mens Norwegian, Thomas Cook Airlines og Virgin Atlantic alle flyver fra T-South.

Stansted Lufthavn

Lufthavnen ligger omtrent 60 km nord for London centrum. Der er spisesteder, butikker, internetcaféer og hæveautomater på begge sider af sikkerhedskontrollen. Stansted Airport Lounge ligger i afgangsområdet, hvortil alle passagerer kan købe adgang.

Ankomstterminal

Orlando Internationale Lufthavn

Lufthavnen ligger knapt 20 km sydøst for centrum og rummer to terminaler, A og B, der begge har adskillige butikker og spisesteder samt gratis wi-fi.

Der holder taxier til den videre transport foran udgangen ved begge terminaler. Det koster i omegnen af 300 kroner at køre til centrum fra lufthavnen. De lokale busser kører fra T-A og koster cirka 14 kroner. Med bussen er der også forbindelse til metroen SunRail. Der er desuden også flere biludlejningsfirmaer at vælge imellem i begge terminaler.

Orlando Sanford Internationale Lufthavn

Lufthavnen ligger cirka 40 km nordøst for Orlando. Lufthavnen benyttes hovedsagligt til indenrigstrafik og flyvninger til resten af Amerika. Der holder taxier foran de to terminaler. Der kører også busser blandt andet til metroen SunRail eller du kan også leje en bil til den videre transport.  

Orlando

Tidsmæssigt er Orlando fem timer bagud London. Sommeren i Orlando er varm og regnfuld med temperaturer omkring 30 grader. Regnen falder jævnt året rundt, men topper i juni.

Mange forbrugsvarer og serviceydelser er billigere i Orlando end i London. Går du ud og spiser, kan du spare helt op til 25 procent, men handler du selv ind, er mange madvarer faktisk dyrere. Til gengæld slipper du næsten 40 procent billigere i den offentlige transport og taxierne i Orlando er cirka halv pris.

Læs mere i vores Rejseguide til Orlando.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.