Kort

Fly London - Melbourne

Bedste last minute-tilbud på fly

Er du i det spontane humør? Det er aldrig for sent at booke en rejse. Her er vores udvalg af de bedste last minute-fly til Melbourne
Anslåede laveste priser. Fundet i løbet af de sidste 14 dage.

Flyinformation London til Melbourne

Laveste returpris sidste måned

kr. 4.508

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 16896 kilometer

21 t 15 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Qantas

Melbourne Tullamarine, Melbourne Avalon og Melbourne Essendon

3 lufthavne

Ofte stillede spørgsmål

Der er 3 lufthavne i Melbourne: Melbourne Tullamarine, Melbourne Avalon og Melbourne Essendon.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra London til Melbourne er kr. 4.508. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
21 t 15 min. er den gennemsnitlige flytid fra London til Melbourne.
Der er ingen flyselskaber, der flyver direkte fra London til Melbourne.

Fly fra London til Melbourne

Oplysningerne er korrekte per juli 2016

Ruter fra London til Melbourne

Der er endnu direkte fly fra London til Melbourne. Den lange afstand kan dog tilbagelægges med blot én mellemlanding. De hurtigste muligheder tager 22-24 timer i alt og udbydes af Etihad Airways, Malaysia Airlines, Philippine Airlines, Thai Airways, Singapore Airlines, Quantas, Cathay Pacific, Qatar Airways og Emirates med afgange henholdsvis fra Heathrow og Gatwick.

Afgangsterminalen

Heathrow og Gatwick er ikke blot Londons to største lufthavne, men Storbritanniens. Der er mange forskellige transportmuligheder fra London til dem begge, ligesom begge er toptunede med alt, hvad hjertet kan begære af butikker, caféer, pubs, restauranter osv.

Ankomstterminalen og transport til centrum

Alle ruter med blot én mellemlanding lander i Melbournes største lufthavn, Melbourne Tullamarine (MEL). Herfra er den mest populære transportmetode til centrum Skybus Express. Den koster 19 australske dollars (cirka 96 kroner) og tager i gennemsnit 30 minutter til Southern Cross Station. Herfra er der gratis shuttle til dit hotel. Dette skal dog arrangeres i forvejen, klik her for yderligere info.

Taxa koster cirka det tredobbelte.

Der er også offentlige busser, der kører fra lufthavnen, men de kræver dog skift, hvis du skal til centrum. Prisen er $6 for et Myki-kort (kan købes uden for Terminal 1 og 3 og bruges uendeligt og tankes op efter behov) plus $4 for enkeltrejsen.

Lufthavnens transporthub ligger uden for Terminal 4. Der er cirka en kilometers afstand mellem Terminal 1 og 4 med Terminal 2 og 3 imellem.

Pas, papirer og andet praktisk

Der skal søges visum for indrejse til Australien. Læs mere på den australske ambassade i Danmarks hjemmeside og på Australian Department of Immigration and Border Protections hjemmeside. Et almindeligt turistvisum er gratis.

Værd at vide om Melbourne

Melbourne er en billigere by end London, men der er undtagelser, som er værd at være opmærksom på, hvis du vil spare penge under dit ophold. Eksempelvis er restaurantpriserne i Melbourne lavere, men er omkring 15 % dyrere.

Offentlig transport i Melbourne er kun en smule billigere, knap 20 kroner per enkeltbillet mod Londons over 22. Til gengæld er taxapriserne markant lavere takket være en billig kilometertakst på 8,25 kroner.

Blandt Melbournes bedste gratis attraktioner er strande, masser af kunst og arkitektur samt ikke mindst City Circle Tram, som kører byen rundt stop ved de største attraktioner uden at opkræve en øre.

Der er langt mellem London og Melbourne både målt på længde- og breddegrader. Det betyder, at årstiderne er omvendt, og at der er stor tidsforskel. omvendt Melbournes varmeste måneder er december – februar, hvor temperaturerne snildt når over 25 grader, mens de koldeste måneder, juni, juli og august, i gennemsnit har dagstemperaturer på 13 grader. Melbourne er ni timer foran London.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.