Kort

Fly London - Colombo

Bedste last minute-tilbud på fly

Er du i det spontane humør? Det er aldrig for sent at booke en rejse. Her er vores udvalg af de bedste last minute-fly til Colombo
Anslåede laveste priser. Fundet i løbet af de sidste 14 dage.

Direkte fly til Colombo

Vil du flyve nonstop til Colombo? Vi hjælper dig med at finde den ideelle rute.

  • GENNEMSNITLIG FLYVETID10 t 35 min.
  • BILLIGSTE DIREKTE RETURREJSEkr. 3632
  • GENNEMSNITLIGT ANTAL FLY PR. UGE17
FLYSELSKABER, DER FLYVER DIREKTE
Air CanadaSriLankan Airlines
Søg efter direkte fly

Flyinformation London til Colombo

Laveste returpris sidste måned

kr. 3.631

Direkte flyselskaber

2

Fly pr. uge

10

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 8709 kilometer

10 t 15 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

SriLankan Airlines

Colombo Bandaranayake, Colombo Ratmalana, Diyawanna Oya og Kelaniya

4 lufthavne

Ofte stillede spørgsmål

Der er 4 lufthavne i Colombo: Colombo Bandaranayake, Colombo Ratmalana, Diyawanna Oya og Kelaniya.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra London til Colombo er kr. 3.631. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
10 t 15 min. er den gennemsnitlige flytid fra London til Colombo.
Der er 2 flyselskaber, der flyver direkte fra London til Colombo.
Der er 10 fly om ugen, som flyver fra London til Colombo pr. februar.

Fly fra London til Colombo

Oplysningerne er korrekte per juli 2016

Ruter fra London til Colombo

SriLankan Airlines er det eneste flyselskab, som flyver direkte fra London til Colombo året rundt. Det sker 1-2 gange om dagen fra London Heathrow til Colombo Bandaranayake. Desuden flyver Thomson Airlines om vinteren direkte fra London Gatwick. Hvis prisen er vigtigere end rejsetiden, er det dog ofte værd at rejse med en mellemlanding. Her flyver flere selskaber på i alt cirka 13 timer, tre timer længere end den direkte tur. Air India, Jet Airways, Oman Air, Emirates og Etihad Airways er nogle af selskaberne. De flyver alle fra London Heathrow og har mellemlandinger i forskellige byer.

Afgangsterminalen

Langt størstedelen af flyrejser fra London til Colombo på under 15 timer afgår fra London Heathrow eller London Gatwick. Begge er travle, men topmoderne lufthavne med masser af restauranter, caféer og butikker til at forsyne de mange rejsende. Begge tilbyder desuden gratis wifi. SriLankan Airlines’ daglige direkte rute afgår fra Heathrows Terminal 3.

Ankomstterminalen og transport til centrum og resten af Sri Lanka

Der er faktisk to lufthavne i Colombo, men den sekundære, Colombo Ratmalana, er kun for indenrigsflyvninger. Al international trafik lander i øjeblikket i Colombo Bandaranayakes Terminal 1 (den vil blive splittet mellem Terminal 1 og 2, når sidstnævnte efter planen åbner i 2017).

Der går ekspresbus direkte fra lufthavnen til Colombos centrale rutebilstation, Pettah. Turen tager cirka 25 minutter. Fra Pettah er der transportmuligheder til resten af Sri Lanka.

Der kører også taxa direkte fra lufthavnen med faste takster til alle dele af Sri Lanka. Der er to taksttyper, henholdsvis med og uden aircondition. Til Colombo Pettah er taksterne henholdsvis 2400 og 2650 srilankanske rupier (127 kroner/140 kroner). Du kan se en liste over priser til alle destinationer her.

Pas, papirer og andet praktisk

Du kan søge om 30 dages turistvisum ved indrejse til Sri Lanka ved forudgående ETA-registrering. Pas skal være gyldigt i seks måneder udover opholdets varighed.

Værd at vide om Colombo og Sri Lanka

For de fleste turister på Sri Lanka er Colombo byen, man lander i og eventuelt tilbringer en dag i, før turen går videre til de mere naturskønne områder, strande og andre byer. Priserne varierer dog ikke enormt fra by til by og er voldsomt billigere end London.

En middag på restaurant kan nydes for ned til under 12 kroner, selv hvis du vil spise på restaurant i mellemklassen, kan du personer få tre retter hver får under 100 kroner i alt.

Sri Lanka er en helårsdestination. temperaturerne er året rundt 27-30 grader, og monsunen rammer de forskellige dele af landet på forskellige tidspunkter. Den bringer regn til det sydlige og vestlige Sri Lanka mellem maj og september, mens de nordlige og østlige dele rammes mellem oktober og januar.

Sri Lanka er 5,5 timer foran London, men skifter dog ikke til sommertid, så i sommerhalvåret er forskellen kun 4,5 timer.

 

 

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.