Kort

Fly London - Århus

Bedste last minute-tilbud på fly

Er du i det spontane humør? Det er aldrig for sent at booke en rejse. Her er vores udvalg af de bedste last minute-fly til Århus
Anslåede laveste priser. Fundet i løbet af de sidste 14 dage.

Direkte fly til Århus

Vil du flyve nonstop til Århus? Vi hjælper dig med at finde den ideelle rute.

  • GENNEMSNITLIG FLYVETID1 t 52 min.
  • BILLIGSTE DIREKTE RETURREJSEkr. 150
  • GENNEMSNITLIGT ANTAL FLY PR. UGE9
FLYSELSKABER, DER FLYVER DIREKTE
easyJetRyanair
Søg efter direkte fly

Flyinformation London til Århus

Laveste returpris sidste måned

kr. 150

Direkte flyselskaber

2

Fly pr. uge

7

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 871 kilometer

1 t 40 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Ryanair

Århus

1 lufthavn

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Århus: Århus.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra London til Århus er kr. 150. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
1 t 40 min. er den gennemsnitlige flytid fra London til Århus.
Der er 2 flyselskaber, der flyver direkte fra London til Århus.
Der er 7 fly om ugen, som flyver fra London til Århus pr. februar.

Oplysningerne er korrekte per februar 2016

Ruter fra London til Århus

Ryanair flyver som det eneste selskab direkte fra London til Århus (fra London Stansted Lufthavn). Det sker de fleste måneder alle ugens dage, men af og til ”kun” mandag, onsdag, fredag og søndag. Et alternativ er at flyve med Norwegian direkte fra London Gatwick til Aalborg Lufthavn (alle dage søndag – fredag) og tage offentlig transport til Århus. Hvis du er nødt til at rejse på en dag, hvor ingen af mulighederne er tilgængelige, kan du flyve med SAS med en enkelt mellemlanding i København.

Afgangsterminalen

Stansted er en af de lufthavne, der nyder særdeles godt af lavbudgetselskaber. Med i de billige priser er dog også en ofte lidt længere proces med at komme gennem security. Skulle du komme tidligt og stryge lige igennem, er der heldigvis masser af butikker, restauranter og caféer at kigge og købe i. Derudover er der en times adgang til gratis wifi per enhed (og længere tid mod betaling).

Skulle du vælge at flyve ruten fra Gatwick Lufthavn til Aalborg Lufthavn, har du også rigeligt med butikker og restauranter at kigge i, før du boarder. Her er der gratis wifi i 45 minutter.

Ankomstterminalen

Der kører flybusser fra Århus Lufthavn til Århus efter hvert landet fly. Afgangstiderne er tilpasset flyenes landinger, så hvis dit fly er forsinket, venter bussen tilsvarende. Busturen tager cirka 50 minutter og koster 115 kroner. Den stopper på Randersvej ved motorvejen, Skejbyvej, Skejbygårdsvej, Nydamsvej og Nobelparken før endestation på Banegårdspladsen.

Uafhængigt af flytrafikken går der i øvrigt også rutebil til Randers (80 kroner, cirka 60 minutter) og Ebeltoft (40 kroner, cirka 20 minutter).

Pas, papirer og andet praktisk

Flyver du med Ryanair fra London Stansted, bør du komme et par timer før afgang. Særligt på mærkedage (f.eks. op til jul), kan det tage ekstra tid at komme gennem security.

Værd at vide om Århus

London er kendt som en af verdens dyreste byer, men som rejsende mærkes prisforskellen noget mindre end som fastboende. Faktisk er gennemsnitspriser på restauranter højere i Århus, både hvad angår mad og drikke. Du kan dog spise for cirka 100 kroner på en billig restaurant i Århus mod 140 kroner i London.

Der, hvor prisforskellen for alvor kan mærkes, og hvor Århus er betragteligt billigere, er på begivenheder – teaterforestillinger, sportsbegivenheder, museer og forlystelser.

Hvis du rejser til Århus over en varm sommerperiode, er det værd at huske, at Århus har noget, som London ikke har – nogle af de bedste gratis fornøjelser under sommersolen er sandstrandene og badehavet få kilometer nord og syd for byen.

Husk, når du rejser fra London til Århus, at uret skal stilles en time frem!

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.