Kort

Billige fly fra Karup til København

Flyinformation Karup til København Kastrup

Laveste returpris sidste måned

kr. 837

Direkte flyselskaber

2

Fly pr. uge

47

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 232 kilometer

0 t 40 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Danish Air Transport

København Kastrup

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte per juni 2018

Flyselskaber, der flyver fra Karup til København

Danish Air Transport flyver direkte fra Karup til København ni gange om dagen mandag – fredag. Man kan også snildt flyve fra Karup til København i weekenden, hvor der er to direkte fly om lørdagen og tre om søndagen.

Afgangsterminalen

Karup Lufthavn, nu officielt Midtjyllands Lufthavn, byder via Lufthavnsbistroen på kolde og varme retter og drikkevarer, slik og snacks samt dagen avis. Lufthavnsbistroen ligger i afgangshallen. Hvis du vil have mad med ombord på flyet, er det muligt at købe en Meal-Box. Meal-Box kan forudbestilles i tre forskellige varianter her.

Ankomstterminalen og transport til centrum

Når man er landet i København Kastrup Lufthavn, er der ikke langt til centrum. Med regionaltoget tager turen fra lufthavnen til Københavns Hovedbanegård kun 14 minutter. Skal du til eksempelvis Christianshavn, Nørreport eller Frederiksberg, er det hurtigere at tage metroen. I andre dele af København er det af og til hurtigst at tage bus. Tjek København Lufthavns transportberegner, hvis du er i tvivl. Al offentlig transport fra København Lufthavn til centrum koster 36 kroner for enkelbilletter. Klik her, hvis du vil se mulighederne for at leje bil i København Lufthavn.

Praktiske oplysninger om at flyve fra Karup til København

Midtjyllands Lufthavn er enormt hurtig at komme igennem, men husk i farten, at gyldigt foto-ID skal fremvises, før man kan boarde fly til København.

Praktiske oplysninger om København

Mens mange attraktioner i Midtjylland handler om at komme ud, handler mange populære attraktioner i København om at komme ind. Den offentlige transport i København er en anelse dyrere end i byerne i Midtjylland, men mange attraktioner er faktisk så tæt på hinanden, at man kan komme helt gratis rundt til fods mellem eksempelvis Tivoli, Rundetårn, Det kongelige bibliotek og meget mere.

Du finder også restauranter af alle typer og i alle prisklasser i indre København, og med Strøget kan du kigge i butikker på Danmarks største shoppinggade.

Er du på sommerbesøg, er der også flere gratis (sol-)bademuligheder centralt som havnebadene på Islands Brygge og Fisketorvet.

Læs mere om København

10 fantastiske restauranter i København

Alternativ guide til København – få de bedste insidertips

Hotel i København

Søg efter hotel i København og sammenlign priser.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.