Kort

Fly Karup - København

Flyinformation Karup til København

Laveste returpris sidste måned

Direkte flyselskaber

2

Fly pr. uge

47

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 218 kilometer

0 t 40 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Danish Air Transport

København Kastrup og Roskilde

2 lufthavne

Oplysningerne er korrekte pr. august 2015

Flyselskaber på ruten

Danish Air Transport (DAT) er det eneste flyselskab, der flyver fra Karup til København.

DAT flyver ruten i hverdage op til seks gange dagligt. Om lørdagen er der som regel to afgange, mens der er tre afgange om søndagen.

DAT åbner for check-in to timer før afgang og lukker igen 30 minutter før den planlagte afgang. Lufthavnen tilbyder også Direkte til gate, som henvender sig til passagerer, der kun rejser med håndbagage. Man skal enten have printet sin billet ud eller bruge SMS-billet. Bruger man denne løsning, skal man blot være ved gaten 20 minutter før afgang.

Afgangsterminal

Karup Lufthavn er lille og med beskedne faciliteter. Der er ikke noget trådløst internet, men for erhvervsfolk og andre med et behov, er det muligt at leje mødelokaler på stedet.

I lufthavnscaféen Mett Kjølvraa kan man købe forskelligt lunt og koldt mad samt drikkevarer plus aviser og andet til rejsen.

Man kan også bestille mad og læsestof til flyveturen ved at kontakte caféen på telefon: 28 11 95 40.

Ankomstterminal

Fly fra DAT ankommer i København Lufthavn i Kastrup. Den gratis lufthavnsbus kører mellem terminalerne hvert 15. - 20. minut. Indenrigsterminalen blev nedlagt i marts 2015, så et eventuelt skift fra indenrigs- til udenrigsflyvning er blevet både hurtigere og nemmere.

Under Terminal 3 ligger lufthavnens togstation, hvorfra man kan køre med toget til Sverige eller til Hovedbanegården og videre ud på Sjælland. Metroen kører også fra Terminal 3 fra en overdækket station et niveau op. Billetter til både tog og metro kan købes i Terminal 3. 

Adskillige busser kører til og fra lufthavnen udenfor hovedindgangen, hvor der også holder taxaer.

Biludlejningsfirmaerne er samlet i Terminal 3.

I København

Trafikken er selvsagt mere tung i hovedstadsområdet end i den jyske provins. Hvis man ikke er vant til at køre i København, kan det derfor være lidt af en omvæltning. Omvendt er København og lufthavnen langt bedre dækket af den offentlige trafik end i Jylland.

Er budgettet stramt bør man holde sig langt fra barer og caféer på Strøget, hvor en lille fadøl kan koste op til en 50’er. Går man derimod ud i brokvarterene er der billige spisesteder med kulinariske oplevelser fra hele verden og barer/caféer, der ikke lænser pengepungen

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.