Kort

Fly Khon Kaen - Bangkok

Flyinformation Khon Kaen til Bangkok

Laveste returpris sidste måned

kr. 279

Direkte flyselskaber

6

Fly pr. uge

126

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 373 kilometer

0 t 50 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

TRIP

Bangkok Suvarnabhumi og Bangkok Don Meung

2 lufthavne

Ofte stillede spørgsmål

Der er 2 lufthavne i Bangkok: Bangkok Suvarnabhumi og Bangkok Don Meung.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra Khon Kaen til Bangkok er kr. 279. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
0 t 50 min. er den gennemsnitlige flytid fra Khon Kaen til Bangkok.
Der er 6 flyselskaber, der flyver direkte fra Khon Kaen til Bangkok.
Der er 126 fly om ugen, som flyver fra Khon Kaen til Bangkok pr. august.

Fly fra Khon Kaen Lufthavn til Bangkok

Oplysningerne er korrekte per maj 2016

Ruter fra Khon Kaen Lufthavn til Bangkok

Khon Kaen Lufthavn er en lille lufthavn, som kun flyver til fire forskellige lufthavne – to af dem er Bangkoks Suvarnabhumi og Don Meung. Thai Smile/Thai Airways flyver til begge, mens AirAsia og Nok Air flyver til Don Meung.

Afgangsterminalen

Selvom Khon Kaen Lufthavn er enormt lille, er der lige en anelse af det hele. Der er restaurant, der sælger både thaimad og international mad, butikker, som sælger lokale produkter og souvenirs samt magasiner, aviser, snacks og drikkevarer. Har du tid, kan du desuden nyde massage og spabehandling i lufthavnen før afgang.

Ankomstterminalerne og transport til centrum

Bangkok Suvarnabhumi

Toget ARL City Link er den mest overskuelige offentlige transportmetode til centrum. På en halv time kører den til Phaya Thai som syvende og sidste stop for 45 baht (knap 8,5 kroner). Backpacker-mekkaet Khao San Road, hvor mange turister vælger at bo på hostel eller hotel i Bangkok, ligger yderligere knap 4,5 kilometer mod vest. For at komme hertil kan du tage en taxa fra Phaya Thai Station eller gå ned til Phetchaburi Road en halv kilometer mod syd og tage en bus.

Taxa direkte fra lufthavnen til Khao San Road koster cirka 70 kroner.

Den billigste, men også mest tidskrævende måde at komme til centrum er at tage shuttlebus fra lufthavnen til transportcentret for 35 baht (6,5 kroner) og videre herfra med offentlig bus (til diverse bydele) med priser fra 7 baht (under 1,5 kroner).

Don Meung

Fra Don Meung kører der flere offentlige busser til forskellige dele af Bangkok. Du kan blandt andet tage A1 eller A2 til Lat Phrao (flere stop undervejs) for 30 baht (godt 5,5 kroner) og komme videre centralt herfra.

Hvis du vil køres hele vejen til Khao San Road, kan du enten tage Airport Limobus Express med gratis wifi for 150 baht (28 kroner) eller en taxa for cirka 40 kroner.

Pas, papirer og andet praktisk

For al indrejse i Thailand skal pas være gyldigt i seks måneder efter indrejse.

Værd at vide om Bangkok

Hoteller og restauranter er dyrere i Bangkok, hvor tre retter på almindelig restaurant koster omkring 75 kroner. Dog er de billige ”street meats” kun et par kroner dyrere til 11-12 kroner.

Hvis du overvejer at spare penge i Bangkok ved at tage på billigere hostel eller hotel, så husk på, at det kan blive ufattelig varmt i byen, og foruden storcentre og biografer er hoteller med pools nogle af de få steder, man kan køle af.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.