Kort

Fly Edinburgh - London Heathrow

Bedste last minute-tilbud på fly

Er du i det spontane humør? Det er aldrig for sent at booke en rejse. Her er vores udvalg af de bedste last minute-fly til London
Anslåede laveste priser. Fundet i løbet af de sidste 14 dage.

Flyinformation Edinburgh til London Heathrow

Laveste returpris sidste måned

kr. 568

Direkte flyselskaber

6

Fly pr. uge

96

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 534 kilometer

1 t 20 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

British Airways

London Heathrow

1 lufthavn

Ofte stillede spørgsmål

Der er 6 lufthavne i London: London Heathrow, London Gatwick, London Stansted, London Luton, London City og London Southend.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra Edinburgh til London Heathrow er kr. 568. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
1 t 20 min. er den gennemsnitlige flytid fra Edinburgh til London Heathrow.
Der er 6 flyselskaber, der flyver direkte fra Edinburgh til London Heathrow.
Der er 96 fly om ugen, som flyver fra Edinburgh til London Heathrow pr. januar.

Fly fra Edinburgh Lufthavn til London Heathrow

Oplysningerne er korrekte per marts 2016

Ruter fra Edinburgh Lufthavn til London Heathrow

British Airways har hver dag med jævne mellemrum fra tidlig morgen til sen aften direkte flyafgange fra Edinburgh til London Heathrow.

Afgangsterminalen

I Edinburgh Lufthavns stueetage (før security) er der et par caféer samt butikker, hvor der kan købes læsestof, slik og lignende. På første sal (efter security) er der flere muligheder med flere caféer og restauranter samt en Wetherspoon pub. Butikkerne varierer fra kiosker, boghandler og gavebutikker til modebutikker som Hugo Boss og Kurt Geiger.

Ankomstterminalen

Alle British Airways’ fly lander i Heathrow Lufthavns terminal 5. Du behøver ikke finde vej til en af de andre terminaler for at komme videre, da terminalen er fuldt udstyret med egne transportforbindelser.

Den mest kosteffektive rute til centrum er med London Underground. En enkeltbillet til centrum koster £6 (cirka 57 kroner) og tager 50 minutter til Piccadilly Circus med flere stop både før og efter.

Du kan også tage togene Heathrow Express og Heathrow Connect. Dog skal du først tage den gratis seks minutters shuttle til Terminal 2 & 3. Herfra kører begge til London Paddington. Heathrow Express tager 15 minutter og koster £22 (cirka 212 kroner), mens Heathrow Connect tager 31 – 49 minutter (afhængig af tidspunkt og antal stop) og koster £10,20 (cirka 100 kroner).

Bus med National Express koster £7,20 (cirka 70 kroner) og tager mindst to timer til Bank Station.

Med taxa kan du blive kørt lige til døren. Fra terminal 5 kan det koster omkring 500 kroner til centrum, og det er en køretur på tre til fem kvarter.

Som Storbritanniens travleste lufthavn er der ikke overraskende også utallige selskaber, der tilbyder biludlejning i London Heathrow.

Pas, papirer og andet praktisk

Sørg for at være i checket ind i Edinburgh Lufthavn allersenest en time før afgang.

Værd at vide om London

Generelt er England dyrere end Skotland, og Englands hovedstad er også dyrere end Skotlands på rigtig mange parametre. Når du er på restaurant og bar, ligger priserne omkring 10 – 15 % højere på mad og alkoholiske drikkevarer (med undtagelse af fastfood-kæder, hvor priserne som oftest er de samme).

Også transport er dyrere i London, taxaer omkring halvanden gang så dyr, offentlig transport næsten 70 % dyrere, så det kan i nogle tilfælde betale sig at betale lidt ekstra for overnatning, hvis det betyder, at de ønskede attraktioner er i gåafstand.

Selvom mange ting er dyre i London, er der også masser af attraktioner og forlystelser, som er ganske gratis. En tur i Hyde Park, en perlerække af museer inklusive British Museum, Museum of London og Tate Modern, samt spadsereture på populære markeder som Camden Market, Borough Market, Broadway Market og Portobello Road Market er blot nogle af dem.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.