Kort

Fly København Kastrup - Zürich

Flyinformation København Kastrup til Zürich

Laveste returpris sidste måned

kr. 702

Direkte flyselskaber

5

Fly pr. uge

35

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 949 kilometer

1 t 40 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

SWISS

Zürich

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte per oktober 2017

Flyselskaber, der flyver fra København til Zürich

SWISS og SAS har begge flere daglige direkte fly fra København til Zürich. Det er nogle gange muligt at flyve billigere med air Baltic via Riga, men så tager turen også knap fem timer i stedet for under to.

Afgangsterminalen

SWISS flyver fra Terminal 2, SAS fra Terminal 3 – og hvis du vælger at flyve med air Baltic, foregår det fra Terminal 3. Det ændrer dog ikke oplevelsen af lufthavnen betragteligt. I begge terminaler er der et bredt udvalg af populære forretninger samt spisesteder og caféer samt gratis wifi.

Ankomstterminalen og transport til Zürich og nærliggende skiressorter

350 togforbindelser samt over 700 busafgange og over 400 sporvognsafgange hver dag er med til at gøre Zürich Lufthavn til en af de lufthavne i verden med bedst infrastruktur. Den hurtigste transportmetode til centrum er med tog, som tager 10-15 minutter og koster 6,80 schweizerfranc (cirka 44 kroner). Om vinteren kører der desuden ekspresbusser direkte fra lufthavnen til en række forskellige skiressorter. Du kan også leje bil i Zürich Lufthavn og selv køre til din endelige destination.

Praktiske oplysninger om Zürich

Zürich er en af verdens dyreste – måske endda den dyreste – rejsedestinationer. Selvom restaurantpriser er faldet en smule over de seneste par år, koster et billigt måltid på restaurant 160 kroner, mens alkoholpriser minder om de danske.

Har du planer om at besøge mange turistattraktioner i Zürich, kan du overveje at investere i et ZürichCARD. Dette rejsekort koster 24 schweizerfranc (154,50 kroner) for 24 timer eller 48 (307 kroner) for 72 timer og dækker al rejse via bus, tog og sporvogn i og omkring Zürich og giver desuden rabatter på en lang række museer og kulturelle aktiviteter.

En anden mulighed for at spare penge er at køre på bycykel for at komme rundt. Züri rollt cykler er gratis året rundt.

Attraktioner og oplevelser i Zürich

De fleste topattraktioner i Zürich ligger i Altstadt inklusive kirkerne Grossmünster og Fraumünster og en lang række museer. Derudover er Zürichsee ikke blot en populær badesø om sommeren med lækre restauranter langs promenaden, men også smuk at se hele året. Vil du have flere spektakulære naturoplevelser, kan du eksempelvis tage en tre kvarters togtur til Europas største vandfald, Rheinfall.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.