Kort

Fly København Kastrup - Zagreb

Flyinformation København Kastrup til Zagreb

Laveste returpris sidste måned

kr. 751

Direkte flyselskaber

2

Fly pr. uge

7

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 1124 kilometer

1 t 50 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Croatia Airlines

Zagreb

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte per oktober 2017

Flyselskaber, der flyver fra København til Zagreb

København – Zagreb er den eneste faste helårsrute mellem Danmark og Kroatien. Croatia Airlines flyver direkte en gang om dagen syv dage om ugen, mens Norwegian flyver direkte fra København til Zagreb hver lørdag.

Afgangsterminalen

Både Croatia Airlines og Norwegian flyver fra Terminal 2 i København Kastrup Lufthavn. Denne moderne lufthavnsterminal har masser af butikker og spisesteder, gratis wifi og masser af behagelige siddepladser ved alle gates.

Ankomstterminalen og transport til centrum

Den elektriske sporvogn ZET har dannet en glimrende vej fra lufthavnen til centrum siden marts 2017. Det koster kun 10 kroner og tager cirka 40 minutter til centrale Kvaternikov. Der er i alt 20 stop på ruten. Det er lidt hurtigere at tage shuttlebussen Pleso prijevoz, som kører til Zagrebs centrale rutebilstation på 30 minutter. Den tur koster 60 kroner. Der kan også lejes bil i Zagreb Lufthavn.

Praktiske oplysninger om Zagreb

Et godt fif er, at 1 kroatisk kuna næsten har nøjagtig samme værdi som 1 dansk krone, så priser kunne ikke være lettere at regne ud. Restaurantpriser ligger på helt ned til 45 kroner for et måltid med fadølspriser på ofte 15 kroner.

Lokal transport er enormt billig. Taxaer koster en tier i starttakst og derefter cirka 6 kroner per kørte kilometer, mens en lokal bustur koster 10 kroner.

Zagrebs højsæson er om sommeren, hvor gæster tager på festivaler i temperaturer, der ligger omkring fire grader højere end i Danmark. Vintrene er lige så kolde som de danske, men til gengæld er hotel- og restaurantpriser nogle steder lavere.

Attraktioner og oplevelser i Zagreb

Kunstgallerier, parker og et imponerende middelaldercentrum er nogle af overskrifterne for Zagrebs attraktioner. Kunstmuseet Mimara, Park Zrinjevac og Zagrebs katedral er blot ét eksempel på hver.

Men udover oplagte højdepunkter, som absolut er værd at opleve, er Zagreb også en by, der er enormt velegnet til en planløs gåtur. Fra store, åbne pladser til små, grønne stræder, malerier og skulpturer, der ikke er at spotte i guidebøgerne. Og hvis du gerne vil have lidt retning i forhold til mindre kendte attraktioner, kan du eksempelvis prøve en nærmest meditativ gåtur i Mirogojkirkegården eller måske i Maksimir Park lige over for Maksimir Stadion, hvor den gamle storklub Dinamo Zagreb har hjemme.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.