Kort

Fly København Kastrup - Wrocław

Flyinformation København Kastrup til Wrocław

Laveste returpris sidste måned

kr. 709

Direkte flyselskaber

2

Fly pr. uge

6

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 575 kilometer

1 t 10 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

SAS

Wrocław

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte per juli 2017

Flyselskaber, der flyver fra København til Wrocław

SAS står for den eneste direkte afgang fra København til Wrocław, som også er den eneste direkte rute fra Danmark til Wrocław. Der er afgang én gang om dagen i hverdagene kl. 11:00 samt søndag kl. 10:35. Er du nødt til at flyve om lørdagen, er de hurtigste ruter med Lufthansa via München eller Frankfurt samt med LOT via Warszawa.

Afgangsterminalen

Uanset om du skal direkte med SAS eller må med Lufthansa eller LOT, er der afgang i Danmarks største lufthavnsterminal, København Kastrups Terminal 3. Her er alt, man kunne ønske sig fra et godt shoppingcenter: Masser af forskellige butikker samlet under ét tag, en række restauranter og caféer tage et hvil ved samt naturligvis masser af gratis siddepladser og gratis adgang til trådløst internet.

Ankomstterminalen og transport til centrum

Bus 106 går lige fra lufthavnen til hovedbanegården/rutebilstationen i Wrocław. Den kører hvert 20. minut fra 05:23 til 23:34, hvor natbus 206 tager over. Turen tager cirka 40 minutter og koster 3 zloty (5,25 kroner) og 3,20 zloty om natten (knap 5,75 kroner). Hvis du lejer bil i lufthavnen eller tager en taxa, tager turen til centrum 20 – 30 minutter afhængig af trafikken. Taxa til centrum koster normalt 80 – 105 kroner.

Praktiske oplysninger om Wrocław

Wrocław er en enormt billig rejsedestination. Priserne for et måltid på restaurant starter på under 40 kroner, øl og kaffe koster under 15 kroner, og en almindelig busbillet koster 5,25 kroner. Selv en biografbillet koster under 50 kroner.

Attraktioner og oplevelser i Wrocław

Wrocław blev udpeget som europæisk kulturhovedstad i 2016 for sin rige kulturhistorie, der daterer helt tilbage til stiftelsen i det 10. århundrede. I dag er byen en spændende blanding af smukke gamle bygninger som kirker, et rådhus der ligner noget fra et eventyr og en hovedbanegård, der ligner et lille palads, samt en rig moderne undergrundskultur gadekunstnere og musikere, restauranter, biografer og natklubber. Selvom Wrocław kun er cirka halvt så stor som København, er den en af de 10 bedste alternative storbyferier i Europa.

Om sommeren er der også mange steder at bade tæt på Wrocław udover byens pools og spabade. Søen Mietkow ligger kun 30 kilometer mod vest og betragtes som ”vandsportshovedstaden” i hele området Nedre Schlesien. Her kan gæste prøve at sejle, windsurfe, ro i kajak, tage en tur i cykelbåd eller bare slappe af ved søen.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.