Kort

Fly København Kastrup - Washington D.C.

Flyinformation København Kastrup til Washington D.C.

Laveste returpris sidste måned

kr. 2.132

Direkte flyselskab

1

Fly pr. uge

5

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 6518 kilometer

8 t 40 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

SAS

Washington Dulles, Baltimore Balt / Wash og Washington Ronald Reagan

3 lufthavne

Oplysningerne er korrekte per juli 2017

Flyselskaber, der flyver fra København til Washington

København – Washington er én af kun godt et dusin direkte ruter mellem Europa og USA’s hovedstad. SAS flyver den direkte rute hver dag til Washington Dulles på ni timer. Det er dog værd at bemærke, at de billigste fly nogle dage foregår med omstigning og stadig kan gøres på mindre end 12 timer. Blandt andet flyver WOW air via Reykjavik til Baltimore-Washington Lufthavn, Icelandair via Reykjavik til Washington Dulles Lufthavn, mens du kan kombinere flyselskaber for at komme hurtigt til Washington Ronald Reagan Lufthavn. Med hele tre lufthavne at flyve til omkring Washington er det derfor ikke nødvendigvis den hurtigste flyrute, der får dig hurtigst til din endelige destination.

Afgangsterminalen

SAS flyver direkte til Washington fra København Lufthavns Terminal 3. Icelandairs rute starter i samme Terminal, mens WOW Air har afgang i Terminal 2. Begge terminaler er udstyret med over 30 forskellige butikker, cirka 12 forskellige restauranter, barer og caféer samt fri adgang til wifi via egen bærbar, tablet eller smartphone.

Ankomstterminalerne og transport til centrum

Washington Ronald Reagan Lufthavn

Washington Ronald Reagan Lufthavn ligger kun fem kilometer syd for downtown. Fra Terminal B og C kan du tage metrorail for maksimalt $6 (39 kroner) afhængig af stop og tidspunkt. En tur til Farragut West Station i downtown tager kun 15 minutter.

Washington Dulles Lufthavn

Washington Dulles Lufthavn ligger cirka 42 kilometer vest for Washington centrum. Den mest effektive offentlige transportform herfra til downtown er først at tage Silver Line Express bus til Wiehle-Reston East Metrorail Station ($5/33 kroner) og med metro herfra (maksimalt $6/39 kroner). Den samlede transporttid fra lufthavnen til Farragut West Station er cirka en time.

Baltimore-Washington Lufthavn

Baltimore-Washington Lufthavn ligger 51 kilometer fra downtown Washington, men kun 16 kilometer fra en næsten lige så stor by, Baltimore. Herfra kan tage tog og/eller bus med skift for at komme ind til Baltimore på 30-40 minutter afhængig af den endelige destination. Hvis du ikke er begejstret for flere skift, er der også forskellige shuttle-selskaber, som kører til en lang række forskellige destinationer i Baltimore. Skal du til Washington, kan det gøres på godt en time med først shuttle til BWI Amtrak/MARC Station og tog herfra til Union Station i Washington.

Praktiske oplysninger om Washington

Over en bred kam er restaurantpriser i Washington omkring 20 % billigere end i København. En markant undtagelse er dog importerede øl, som typisk koster over 50 kroner. Til gengæld koster lokale øl under 40.

Mange tror, at klimaet i Washington er tæt på det danske, men den amerikanske hovedstad ligger faktisk på samme breddegrader som Europas Middelhavslande. Det gør vinteren i Washington fem grader varmere end Danmarks og sommeren ti grader varmere. Bemærk også, at der falder regn cirka halvdelen af dagene om sommeren og en tredjedel af dagene resten af året.

Danmark er seks timer foran Washington.

Attraktioner og oplevelser i Washington

De mest berømte attraktioner i Washington D.C. har at gøre med byens sæde som hovedstad. Det Hvide Hus er naturligvis vartegnet over dem alle, men også Washington Monument, Lincoln Memorial og USA’s nationalbibliotek Library of Congress hører til blandt de politiske og i øvrigt gratis attraktioner i Washington, mens også Pentagon er tæt på hovedstaden.

Washington D.C. har før haft ry for at være en kedelig by, men det er bestemt ikke (længere) tilfældet. Foruden de vigtige politiske stede er der nu også masser af shoppingmuligheder, fremragende restauranter og National Mall, en over tre kilometer lang boulevard spækket med museer i verdensklasse.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.