Kort

Billige fly fra København til Wien

Flyinformation København Kastrup til Wien

Laveste returpris sidste måned

kr. 192

Direkte flyselskaber

2

Fly pr. uge

32

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 875 kilometer

1 t 40 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Austrian Airlines

Wien

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte per maj 2017

Flyselskaber, der flyver fra København til Wien

København – Wien er den eneste faste rute med direkte fly fra Danmark til Østrig. Heldigvis har Austrian Airlines fly fra København til Wien hver dag, og det endda fire afgange i hverdagene og tre i weekenden.

Afgangsterminalen

Når du flyver med Austrian Airlines skal du vente i Terminal 2. Her er der rig mulighed for at skeje lidt ud inden rejsen. Uanset om du vil bruge penge eller ej, står det dig frit for at kigge i de over 30 butikker, mange caféer og restauranter, og så er det trådløse internet ganske gratis.

Ankomstterminalen og transport til centrum

Der kører ekstremt effektivt tog direkte fra lufthavnen til centrum. City Airport Train (CAT) tager kun 16 minutter og koster €11 (82 kroner) for en enkeltbillet til Wien Mitte. Railjet kører til Wien Hauptbahnhof på 15 minutter, mens S-Bahn S7 kører til Wien Mitte på 25 minutter. Disse to tog koster fra €3,90 (29 kroner) Der er også busser til en række forskellige destinationer i og uden for Wien. En bustur til centrum koster €8 (60 kroner) og tager cirka 20 minutter. Der er også masser af selskaber, hvor du kan leje bil i Wien Lufthavn.

Praktiske oplysninger om Wien

Selvom Wien er Østrigs hovedstad og største by, er det ikke landets dyreste, og mange ting er væsentligt billigere end i København. Tre retter for to kan købes for under 350 kroner på en restaurant, der tilsvarende ville koste 600 kroner herhjemme, mens øl koster under 30 kroner på restaurant og bar. Andre restaurantpriser er tilsvarende billige. Offentlig transport koster omkring 16,50 kroner og en biografbillet godt 70 kroner, så mange relevante udgifter for turister er i et leje på 30-40% billigere end i København.

Temperaturerne i selve Wien by er stort set de samme som de danske året rundt. I bjergene omkring Wien løber skisæsonen normalt fra midten af november til slutningen af marts.

Attraktioner og oplevelser i Wien

Skal du til Wien for første gang, er det altid rart at kende til de mest berømte attraktioner. De tæller blandt andet kejserlige paladser, et verdensberømt operahus og berømte caféer i storslåede omgivelser. Læs om de 10 bedste oplevelser i Wien for inspiration.

Hvis du allerede kender Wien, er du måske mere interesseret i andre oplevelser. Var du for eksempel klar over, at Wien er hjem for Europas næststørste kirkegård, Zentralfriedhof, som blandt andet er gravsted for Beethoven, Schubert og Strauss? Eller tag et kig i kvarteret Freihausviertel, som er spækket med små designerbutikker, kunstgallerier og lækre spisesteder.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.