Kort

Billige fly fra København til Venedig

Flyinformation København Kastrup til Venedig

Laveste returpris sidste måned

kr. 536

Direkte flyselskab

1

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 1117 kilometer

2 t 15 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Lufthansa

Venedig Marco Polo og Venedig Treviso

2 lufthavne

Oplysningerne er korrekte per maj 2017

Flyselskaber, der flyver fra København til Venedig

Tre forskellige flyselskaber flyver direkte fra København til Venedig. Fordelt mellem SAS, Norwegian og easyJet er der mindst én afgang på hver af ugens syv dage. Du kan dog risikere udsolgt, særligt på dage med kun en enkelt afgang. Rejsemuligheder på under fire timer i disse tilfælde tæller blandt andet Brussels Airlines via Bruxelles, SWISS via Zürich, Lufthansa via München eller Frankfurt samt Austrian Airlines via Wien. Af og til er flyrejserne med skift i øvrigt billigere end de direkte fly.

Afgangsterminalen

De tre selskaber, der flyver direkte fra København til Venedig, har afgang fra hver af København Lufthavns tre terminaler: Norwegian flyver fra Terminal 2, SAS fra Terminal 3 og easyJet fra lavpristerminalen CPH Go. De to store terminaler 2 og 3 har masser af butikker og spisesteder at slå ventetiden ihjel med, mens lavpristerminalen primært består af sæder at vente i og en kop kaffe at købe – dog er det værd at bemærke, at CPH Go ligger i forlængelse af Terminal 3, så rejsende, der er i lufthavnen i god tid, har stadig masser af muligheder for at shoppe og spise. København Lufthavn tilbyder alle gæster gratis wifi.

Ankomstterminalen og transport til Venedig

Alle relevante flyrejser fra København til Venedig lander i byens primære lufthavn, Venedig Marco Polo. Herfra er der masser af transportmuligheder til de forskellige dele af Venedig. Der er ikke et decideret centrum, da byen er spredt ud over 118 forskellige småøer. Det betyder også, at de mest populære hoteller i Venedig ligger meget spredt. Den vel nok mest populære turistområde er omkring Piazzale Roma på øen San Marco, hvor ATVO busserne 5 og 35 kører til for €8 (60 kroner) på cirka 35 minutter. En taxatur koster op mod 370 kroner og tager 15-20 minutter. a href="https://www.skyscanner.dk/biludlejning-fra/vce/biludlejning-fra-venedig-lufthavn.html"> Klik her for oplysninger om biludlejning i Venedig Lufthavn.

Der går desuden busser fra lufthavnen til blandt andet fastlandsdelen af Venedig, Mestre samt strandområderne Jesolo, Cavallino, Eraclea, Bibione og Lignano.

Praktiske oplysninger om Venedig

Venedig er spredt ud over 118 småøer og en del af fastlandet, så sørg inden afrejse for, at du har styr på, hvor i Venedig du skal hen – og hvordan! Heldigvis er den offentlige transport billig. En standardbillet til almindelig bus, sporvogn eller toget People Mover koster €1,50 (10 kroner) i automat (og det dobbelte ombord). Den billigste bådtrafik koster €5 (33 kroner), mens en af de populære gondolture koster fra 400 kroner og opefter.

Restaurantpriser er cirka på samme niveau som i Danmark – dog er alkoholen noget billigere med for eksempel fadøl til omkring 30 kroner.

Attraktioner og oplevelser i Venedig

Venedig er i sig selv en turistattraktion med den usædvanlige bebyggelse, hvor mange ”gader” i virkeligheden er vandveje. Naturligvis er broerne med Rialtobroen som den mest berømte et fantastisk syn, men også andre konstruktioner fra Venedigs storhedstid og fremefter er fantastiske. Blandt den bedste arkitektur er Markuskirken, Dogepaladset og Punta della Dogana.

Glem heller ikke Venedigs dejlige sandstrande som Alberoni, Bibioni, Rosolina og Albarella.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.