Kort

Fly København Kastrup - Tokyo

Flyinformation København Kastrup til Tokyo

Laveste returpris sidste måned

kr. 3.299

Direkte flyselskab

1

Fly pr. uge

6

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 8720 kilometer

10 t 50 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

SAS

Tokyo Narita og Tokyo Haneda

2 lufthavne

Oplysningerne er korrekte per august 2017

Flyselskaber, der flyver fra København til Tokyo

Der er direkte fly fra København til Tokyo med SAS én gang om dagen syv gange om ugen. Nogle dage er det dog markant billigere at rejse med mellemlanding. Blandt de ofte billige ruter er for eksempel med Aeroflot via Moskva, som tager 14 timer, 35 minutter (3 timer, 45 minutter længere end den direkte rute). Begge disse ruter har endedestination i Tokyo Narita Lufthavn. Lufthansas rute på 13 timer, 40 minutter via Frankfurt er blandt de ruter, der har endedestination i Tokyo Haneda Lufthavn.

Afgangsterminalen

SAS og Lufthansa flyver begge fra Terminal 3, mens Aeroflot flyver fra Terminal 2. Terminalerne er på mange måder ens med masser af populære forretninger, restauranter og caféer samt gratis wifi.

Ankomstterminalen og transport til centrum

Tokyo er en gigantisk by. Mål på areal er den verdens næststørste og målt på indbyggertal er den verdens suverænt største med over 33 millioner mennesker. Eksempelvis er lufthavnene 80 kilometer fra hinanden, mens nogle de mest populære områder at finde hotel i Tokyo ligger over 10 kilometer fra hinanden. Den samlede transporttid til hotellet i Tokyo kan derfor nogle gange være kortere ved at flyve med mellemlanding til Tokyo Haneda.

Tokyo Narita

SAS’ direkte fly til Tokyo lander i Tokyo Narita, som 70-80 kilometer øst for de populære centrale områder. En transportform, der kombinerer relativt lav pris med transport til specifikke hoteller er Airport Limousine bussen med faste priser til en lang række hoteller over hele Tokyo. Turen til centrale destinationer tager 60 – 115 minutter med priser fra 2800 yen (160 kroner). Alternativt kører toget NEX til Tokyo Station. Den tur tager 60-90 minutter og koster 3500 yen (200 kroner)

Tokyo Haneda

Tokyo Haneda ligger kun cirka 20 kilometer fra Tokyos centrale distrikter. Herfra kan du komme ind til Tokyo Station på godt 25 minutter med to monorails: først enten JR Yamanote eller JR Keihin-Tohoku til Hamatsutcho Station (5 minutter, 160 yen ~ 9 kroner) og herfra med Tokyo Monorail (20 minutter, 490 yen ~ 28 kroner). Også fra Tokyo Haneda er det muligt at tage Airport Limousine. Den tager normalt 25 – 35 minutter til centrale områder til en pris af 930 yen (54 kroner).

Praktiske oplysninger om Tokyo

I en by af Tokyos enorme størrelse er det en gigantisk fordel, at byens offentlige transportsystem er kendt som et af verdens absolut bedste. Tog, metro og busser dækker hele byen og koster helt ned til 170 yen (under 10 kroner per rejse).

Også restaurantbesøg kan gøres billigt, også under 60 kroner per måltid.

Tokyo og det øvrige Japan er otte timer foran Danmark. Japan har dog ikke sommertid, så når vi har sommertid i Danmark er Japan kun syv timer foran.

Attraktioner og oplevelser i Tokyo

Tokyo er en farverig blanding af gammelt og nyt. Den gamle kultur kan findes i diverse kejserlige bygninger som Meiji-helligdommen og religiøse bygninger som Senso-ji-templet eller helt andre typer attraktioner som Tsukiji fiskemarkedet, der i forskellige former har solgt fisk siden det 16. århundrede.

Også de nyere attraktioner varierer enormt. Variationen kan hurtigt opleves i Akihabara området, hvor utallige butikker specialiserer sig i enten elektroniske gadgets og/eller manga-effekter. Få flere idéer ved at læse om 10 seje oplevelser i Tokyo.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.