Kort

Fly København Kastrup - Santa Cruz de Tenerife

Flyinformation København Kastrup til Santa Cruz de Tenerife

Laveste returpris sidste måned

kr. 724

Direkte flyselskaber

4

Fly pr. uge

10

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 3824 kilometer

5 t 20 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Norwegian Air International

Tenerife Sur og Tenerife Norte

2 lufthavne

Oplysningerne er korrekte per august 2017

Flyselskaber, der flyver fra København til Tenerife

Når det er koldt hjemme i Danmark flyver Norwegian samt diverse charterselskaber direkte fra København til Tenerife Sur. Normalt er der direkte fly hver søndag til fredag fra november til marts og enkelte direkte fly i månederne før og efter. Hvis du skal til Tenerife på andre tidspunkter, er Norwegian ofte både den billigste og hurtigste rute med mellemlanding i London Gatwick.

Afgangsterminalen

Norwegian har afgang i København Lufthavns Terminal 2. Udover selve gaten og flyafgangen er terminalen efter security som et shoppingcenter: Fyldt med masser af populære forretninger og mærker samt en masse forskellige spisesteder og caféer at sidde og slappe af. Mens du sidder ved gaten og venter, kan du desuden logge på det gratis wifi og surfe på nettet eller få sendt de sidste e-mails af sted før afgang.

Ankomstterminalen og transport til populære områder

Alle direkte fly rejse og langt de fleste korte rejser med mellemlanding lander i Tenerife Sur (Tenerife Syd). For det tilfælde, at du har bestilt en af de sjældne ture, der bedst kan betale sig til Tenerife Norte (Tenerife Nord), er her transportbeskrivelser fra begge øens lufthavne:

Tenerife Sur

Man kan komme med bus fra Tenerife Syd til både hovedbyen Santa Cruz og de største strandområder. Bus 111 til Santa Cruz koster €9,35, mens prisen til Costa Adeje er €3,70 og til Los Cristianos €3,20. Bus 343 og 450 kører til andre destinationer på øen. Lej bil i Tenerife Syd Lufthavn for at have lettere mulighed for at køre rundt og besøge forskellige dele.

Tenerife Norte

Der kører fem forskellige offentlige busser fra Tenerife Nord Lufthavn til forskellige dele af øen. Bus 102, 104, 107 og 108 kører alle fire til Santa Cruz og La Laguna og desuden forskellige øvrige destinationer.

Praktiske oplysninger om Tenerife

Når du tager på restaurant på Tenerife kan du godt forvente, at tingene koster omtrent det halve i forhold til København. Hvis det da ikke er endnu billigere. Måltider koster ned til 60 kroner på billige restauranter, mens priser på både øl og kaffe er 11-12 kroner.

Tenerife er ikke først og fremmest en shoppingdestination, men måske derfor er priserne i eksempel Santa Cruz ganske billige. Tøj og sko koster cirka 2/3 af, hvad de koster i Danmark.

Tenerifes subtropiske klima betyder, at man året rundt har mulighed for at besøge den kanariske ø og både bad i sol og hav. Selv om vinteren kan temperaturerne kravle op over 20 grader, mens badevandstemperaturerne kun sjældent kryber under 20 grader, typisk i februar og marts.

Tenerife er en time efter Danmark.

Attraktioner og oplevelser på Tenerife

Der er masser af sandstrande på Tenerife. Nogle af de bedste er Playa la Tejita, El Bollullo, Los Gigantes og Las Vistas. Det er ingenlunde svært at finde en god strand i nærheden af et ressort på Tenerife.

Der er også rigeligt med andre ting at udforske på øen. Du kan for eksempel køre i Mount Teide nationalparken og se vulkanen af samme navn, udforske grotterne Cueva del Viento eller eventuelt tage i det thai-tematiserede vandland, Siam Park.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.