Kort

Fly København Kastrup - Stuttgart

Flyinformation København Kastrup til Stuttgart

Laveste returpris sidste måned

kr. 192

Direkte flyselskaber

2

Fly pr. uge

20

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 804 kilometer

1 t 30 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

SAS

Stuttgart

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte per juli 2017

Flyselskaber, der flyver fra København til Stuttgart

Der er én direkte rute mellem Danmark og Stuttgart, og den går fra København Lufthavn med SAS tre gange mandag til torsdag og to gange om dagen fredag til søndag. Det er jævnligt billigere at flyve med omstigning, men det tager dog som regel mindst fire timer. Nogle af de ofte billigste ruter går med Air Berlin via Düsseldorf eller Berlin Tegel samt med KLM via Amsterdam.

Afgangsterminalerne

SAS’ direkte fly til Stuttgart afgår fra Terminal 3, mens både Air Berlin og KLM er i Terminal 2 i København Lufthavn. Terminalerne er Danmarks to største og glimrer med både gratis wifi, over 30 butikker hver og et dusin forskellige slags spisesteder.

Ankomstterminalen og transport til centrum

Stuttgart Lufthavn ligger 15 kilometer syd for Stuttgart-Mitte. Hvis du lejer bil i Stuttgart Lufthavn, kan du køre til Mitte på 20-25 minutter. Det giver også mulighed for nemt at komme rundt til de forrygende skovområder og landsbyer omkring Stuttgart. Du kan også tage S-Bahn til hovedbanegården på 27 minutter. En enkeltbillet koster €4 (30 kroner). Afhængig af endelig destination kan det være smartere at stå af stoppet før hovedbanegården, Stadtmitte. Se kort over hele Stuttgarts S-Bahn-system her.

Praktiske oplysninger om Stuttgart

Som tommelfingerregel kan du regne med at skulle betale omkring 40 % mindre på restauranter, caféer og barer i Stuttgart i forhold til i København. På en billig restaurant kan du for eksempel spise for 75 kroner, du kan købe fadøl for cirka 25 kroner og cappuccino for cirka 20 kroner

Vejret i Stuttgart er næsten helt identisk med det danske. De laveste temperaturer er omtrent de samme, mens de højeste temperaturer er omkring tre grader varmere. Der er færre regnvejrsdage i Stuttgart, men til gengæld falder der en lidt større samlet mængde nedbør.

Attraktioner og oplevelser i Stuttgart

Stuttgart er bilernes by og har over en årrække gjort noget ud af at gøre den lokale bilhistorie rigtig spændende. Det er alment kendt, at der både er Porsche Museum og Mercedes-Benz Museum i byen, som de to firmaer også har hovedkvarter i. Interessen er dog spredt så vidt, at der eksempelvis også er hotel i Stuttgart, som står i bilernes tegn. Hvert værelse på V8 Hotel er nemlig indrettet med hvert sit unikt biltema.

Man kan også få meget ud af at have bil til rådighed på ferie i Stuttgart. Så kan man nemlig komme på forrygende flot roadtrip rundt blandt landsbyerne i Schwarzwald.

Det hele behøver dog ingenlunde handle om biler. Stuttgart har i Cannstatter Volksfest eksempelvis sin egen version af Münchens Oktoberfest. Den kombinerede øl- og tivolifestival finder sted hvert år i slutningen af september og starten af oktober.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.