Kort

Fly København Kastrup - Stockholm

Flyinformation København Kastrup til Stockholm

Laveste returpris sidste måned

kr. 582

Direkte flyselskaber

3

Fly pr. uge

151

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 503 kilometer

1 t 10 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

SAS

Stockholm Arlanda, Stockholm Skavsta, Stockholm Bromma og Stockholm Västerås

4 lufthavne

Oplysningerne er korrekte per april 2017

Flyselskaber, der flyver fra København til Stockholm

Både Norwegian og SAS flyver flere gange om dagen direkte fra København til Stockholm Arlanda, så uanset hvilken dag du ønsker at flyve eller hvilken tid på dagen, er der mulighed for at få ønsket opfyldt.

Afgangsterminalerne

Terminal 2 (Norwegian)

Der er over 30 forskellige butikker at kigge og købe i i Terminal 2 foruden et dusin restauranter og caféer at stille sulten eller slukke tørsten inden afgang.

Terminal 3 (SAS)

Som i Terminal 2 er der omkring 30 butikker og et dusin restauranter og caféer i Terminal 3. I begge terminaler er der desuden gratis trådløst internet.

Ankomstterminalen og transport til centrum

Alle direkte fly fra København til Stockholm lander i hovedlufthavnen Stockholm Arlandas Terminal 5. Herfra er der godt 40 kilometer til Stockholm centrum mod syd. Den hurtigste måde at komme til byen er med lyntoget Arlanda Express, som kun tager 20 minutter til Stockholms centralstation. En almindelig enkeltbillet koster 280 svenske kroner (220 danske), men der er flere rabatordninger, blandt andet hvis du bestiller på forhånd på Arlanda Express' hjemmeside. Den billigste måde at komme til centrum er med bussen. En tur i Flygbussarna koster 99 svenske kroner (75 danske) – men tager dog dobbelt så lang tid som lyntoget. Den 40 minutters taxatur til centrum koster normalt cirka 500 svenske kroner (390 danske).

Praktiske oplysninger om Stockholm

Stockholm er ikke en billig rejsedestination, men den kan nogle gange virke sådan, når man er vant til københavnske priser. Systembolaget gør, at alkoholpriserne sædvanligvis er lidt dyrere, men til gengæld er maden på restauranter billigere – i gennemsnit omkring 10 %, men på billigere restauranter helt op til 35 % billigere.

Stockholm er også en populær shoppingdestination, og også her er priserne lidt lavere end i København. Et par jeans, der normalt koster 750 kroner i København, koster for eksempel under 700 i Stockholm, mens en kjole til 300 typisk kan fås for 270 kroner.

Klimaet i Stockholm og København er meget ens. Om sommeren er temperaturerne ofte identiske, mens København resten af året typisk er et par grader varmere.

Attraktioner og oplevelser i Stockholm

Stockholm bugner af traditionelle storbyattraktioner. Der er masser af glimrende museer, spændende shopping, et smukt historisk centrum i Gamla Stan og et hav af historiske bygninger og interessante kirker. Derudover er Stockholm også verdensberømt for at have Sveriges største skærgård. De over 24.000 øer, holme og skær byder på den ene fantastisk oplevelses- og badedestination efter den anden. Der er masser af selskaber, der tilbyder bådture rundt i området mellem april og september.

Steder at bo

Find hotel i Stockholm

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.