Kort

Fly København Kastrup - Thessaloniki

Flyinformation København Kastrup til Thessaloniki

Laveste returpris sidste måned

kr. 342

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 1842 kilometer

4 t 5 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Aegean Airlines

Thessaloniki

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte per februar 2018

Flyselskaber, der flyver fra København til Thessaloniki

Der er direkte fly fra København til Thessaloniki i hele sommerperioden med både Ryanair og SAS. Om vinteren kan man flyve København – Thessaloniki på ned til 5 timer, 15 minutter med Lufthansa via München og ned til 5 timer, 25 minutter med Aegean Airlines via Athen, mens KLM tilbyder ruter på ned til 5 timer, 40 minutter via Amsterdam.

Afgangsterminalen

Både Terminal 2 og 3 i København Kastrup Lufthavn er et mekka af butikker, spisesteder og sågar legeområde til børn. Ryanair flyver fra lavpristerminalen CPH Go, og selvom der her ikke er anden underholdning end det gratis trådløse internet, der er til rådighed i hele lufthavnen, er det stadig muligt at shoppe og spise inden afgang. Turen til CPH Go går nemlig via Terminal 3.

Ankomstterminalen og transport til Thessaloniki og Halkidiki

Hvis du vil fra København til Thessaloniki, lander du i Grækenlands næststørste lufthavn. Herfra er der mod nord, mens Halkidiki-halvøen spreder sig ud mod syd og øst. Bus 78 kører til Thessaloniki for kun €0,60 (4,50 kroner kroner). Det tager tre kvarter. Taxa koster typisk mellem 90 og 110 kroner og tager 25 – 35 minutter. Der er også flere biludlejningsselskaber i Thessaloniki Lufthavn, som gør det noget lettere at komme til eksempelvis stranddestinationer på Halkidiki.

Praktiske oplysninger om at flyve fra København til Thessaloniki

Man kan visumfrit rejse fra København til Grækenland med dansk pas, så længe passet er gyldigt under hele opholdet.

Praktiske oplysninger om Thessaloniki

Thessaloniki er som resten af Grækenland – og især fastlandet – en billig rejsedestination. Billige restauranter sælger hovedretter for omkring 75 kroner, fadøl koster 25, mens det bestemt også er værd at spørge om prisen på husets vin.

Skal du omkring med lokal bus, koster det under 10 kroner per tur, og skal du i stedet med taxa, koster det omkring 25 kroner i starttakst og herefter kun fem kroner per kilometer.

Sommeren er varm og solrig i Thessaloniki med badevandstemperaturer, der allerede når over 20 grader i slutningen af maj og helt til slutningen af september.

Grækenland er en time foran Danmark.

Hotel i Thessaloniki

Søg efter hotel i Thessaloniki og sammenlign priser.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.