Kort

Fly København Kastrup - Singapore Changi

Flyinformation København Kastrup til Singapore Changi

Laveste returpris sidste måned

kr. 2.883

Direkte flyselskaber

2

Fly pr. uge

5

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 9980 kilometer

12 t 0 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Singapore Airlines

Singapore Changi

1 lufthavn

Opdateret april 2018

Flyselskaber som flyver fra København til Singapore

Du kan flyve direkte fra København til Singapore hele året på 12 timer. Singapore Airlines er det eneste flyselskab på ruten, og de flyver en gang dagligt undtagen mandag og onsdag.

Alternativt kan du for eksempel flyve med Finnair til Singapore via Helsinki eller med Thai Airways via Bangkok på 14-15 timer.

Afgang fra København

Der er gode transportforbindelser til Københavns Lufthavn, uanset om du kører selv eller benytter det offentlige. Fra Hovedbanegården kan du både tage bus 5C og toget til lufthavnen. Metroen og togene stopper i Terminal 3, hvor Thai Airways flyver fra. Singapore Airlines og Finnair benytter Terminal 2, som ligger en kort gåtur derfra.

Inden afgang fra København til Singapore er der mulighed for at købe noget lækkert at spise eller shoppe i over hundrede butikker. Det største udvalg af både spisesteder og butikker ligger efter sikkerhedskontrollen. Der er gratis, tidsubegrænset wi-fi i hele lufthavnen og lounges i begge terminaler, så du kan få noget arbejde fra hånden eller bare slappe af i behagelige omgivelser.

Ankomst i Singapore

Singapore Changi Lufthavn er flere gange kåret som ’Verden Bedste Lufthavn’ og ligger omtrent 20 km nordøst for centrum. Der er gratis wi-fi og mange andre tilbud i alle terminaler, T1, T2 og T3 er sammenhængende, mens den nye T4 ligger for sig selv. I T2 er der for eksempel en frodig indendørshave og biograf. I T1 er der svømmebassin og jacuzzi, mens Terminal 3 har en sommerfuglehave. Det gratis Skytrain kører mellem de gamle terminaler, og der kører en gratis bus mellem T2 og T4. Efter ankomst fra København til Singapore er der også god mulighed for at købe mad og drikkevarer med mere, inden du skal videre fra lufthavnen.

Den billigste transport til centrum er diverse rutebusser, der kører fra de fleste terminaler. Du skal ikke regne med eventuelle byttepenge, hvis du betaler med kontanter. City Shuttle’ bussen kører direkte til forskellige centrale hoteller for cirka 42 DKK pr. voksen. Lufthavnens togstation ligger mellem Terminal 2 og 3, men du skal skifte tog undervejs på Tanah Merah stationen for at komme til centrum. Uden for alle terminaler holder der taxier, turen til centrum tager cirka 30 minutter og koster omtrent 140 DKK. Du kan også leje biler i alle terminaler.

Generel information om at flyve fra København til Singapore

Danskere kan rejse uden visum i 90 dage, så længe dit pas er gyldigt i seks måneder udover dit ophold i Singapore. Københavns Lufthavn anbefaler, at passagerer ankommer mindst 90 minutter før den planlagte afgang. Lufthavnen tilbyder desuden CPH Express, der får dig hurtigere gennem sikkerhedskontrollen.

Hvad kan du forvente i Singapore

De skifter ikke mellem sommer- og vintertid i Singapore, så de er syv timer foran os om vinteren og kun seks timer om sommeren. Der er varmt og fugtigt året rundt i Singapore, som har et tropisk regnskovsklima. Det regner mere end tre gange så meget som i Danmark, og særligt vinteren er en våd omgang. Dagstemperaturen ligger hele året normalt omkring 30 grader.

Du betaler med Singapore dollar (SGD) i østaten, der på mange områder er væsentligt billigere end Danmark. For eksempel koster en trerettes middag for to på en god restaurant cirka 280 DKK, mens en kop kaffe koster 20-25 DKK. Singapore har et velfungerende offentligt transportnetværk med forskellige toge og busser, hvor enkeltbilletter koster under 9 DKK. Startgebyret for taxikørsel er mindre end 20 DKK, og kilometertaksten er knap 3 DKK.

LÆS OGSÅ: Top 10 oplevelser i Singapore

Hoteller i Singapore

Leder du efter overnatning? På hoteller i Singapore kan du sammenligne priser, beliggenhed og faciliteter, så du lettere kan vælge dit favoritsted.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.