Kort

Fly København Kastrup - Thành phố Hồ Chí Minh

Flyinformation København Kastrup til Thành phố Hồ Chí Minh

Laveste returpris sidste måned

kr. 3.002

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 9277 kilometer

13 t 15 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Qatar Airways

Thành phố Hồ Chí Minh

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte per februar 2018

Flyselskaber, der flyver fra København til Ho Chi Minh City

Man kan flyve fra København til Ho Chi Minh City på ned til 13 timer og 40 minutter med Thai Airways via Bangkok. Øvrige ruter København – Ho Chi Minh City tæller med Qatar Airways via Doha på 15 timer, 15 minutter og Lufthansa og Vietnam Airlines via Frankfurt på 15 timer, 55 minutter.

Afgangsterminalen

Den hurtigste rute fra København til Ho Chi Minh City har afgang fra Terminal 3. De fleste andre under 16 timer har afgang fra Terminal 2. Terminaloplevelsen er dog omtrent den samme: Begge har et bredt udvalg af butikker, adgang til taxfree, en række restauranter og caféer samt gratis trådløst internet.

Ankomstterminalen og transport til Ho Chi Minh City

Fly fra København til Ho Chi Minh City lander i Tan Son Nhat Lufthavn Terminal 2. Herfra er der kun otte kilometer til centrum. Den mest almindelige transportmetode er med taxa, som typisk koster 150.000 – 170.000 dong (40 – 45 kroner) til distrikt 1. Nogle taxaer accepterer også amerikanske dollars, men som regel med elendig vekselkurs. Det kan bedre betale sig at veksle penge i lufthavnen om nødvendigt.

Den billigste måde at komme til centrum er med offentlig bus. Den grønne bus 152 kører til centrum på cirka en halv time og koster 5000 dong (mindre end 1,50 kroner), dog nogle gange det dobbelte, hvis kufferter fylder meget. Den gule bus 109 er mere moderne og koster 20.000 dong (fem kroner).

Praktiske oplysninger om at flyve fra København til Ho Chi Minh City

Det er muligt at flyve fra København til Ho Chi Minh City uden visum ved ophold i Vietnam på maksimalt 15 dage, hvis dit pas tidligst udløber seks måneder efter indrejsedatoen, hvis du har gyldig udrejsedokumentation inden for de 15 dage, og hvis der er gået mindst 30 dage siden dit sidste visumfri ophold i Vietnam. I alle andre tilfælde og for ophold over 15 dage skal der først søges om visum.

Praktiske oplysninger om Ho Chi Minh City

Ganske vist kan hotelpriser i det mest centrale Ho Chi Minh City være lidt højere end resten af Vietnam, men storbyen er enormt billig. Måltider kan købes for helt ned til 12 kroner, og hvis drikkevarer koster lige så meget, er vi ude i den luksuriøse slags.

Der er ingen sommertid i Vietnam, så Ho Chi Minh City er seks timer foran om vinteren og fem timer foran om sommeren.

Læs mere om Ho Chi Minh City

7 steder du skal se i Vietnam

Hotel i Ho Chi Minh City

Søg efter hotel i Ho Chi Minh og sammenlign priser.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.