Kort

Billige fly fra København til Sønderborg

Flyinformation København Kastrup til Sønderborg

Laveste returpris sidste måned

kr. 1.105

Direkte flyselskaber

2

Fly pr. uge

29

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 193 kilometer

0 t 45 min.

Sønderborg

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte per juni 2018

Flyselskaber, der flyver fra København til Sønderborg

Med helt op til syv direkte fly om dagen fra København til Sønderborg er det altid nemt og hurtigt at tage fra hovedstaden til Als og omegn. Det er det Sønderborg-baserede flyselskab Air Aisle, der står bag alle direkte København – Sønderborg fly.

Afgangsterminalen

København Kastrup Lufthavn dukker år efter op i den gode halvdel på lister over verdens 100 bedste luthavne. Det er effektivt at komme gennem security, rent i lufthavnen, overskuelig oversigt over gates og gratis wifi. Derudover er der et væld af butikker og restauranter på begge sider af security, så man aldrig kommer til at mangle noget i sidste øjeblik, hverken til opholdet eller til noget at spise eller drikke inden flyafgang.

Ankomstterminalen og transport til Sønderborg og andre byer

Sønderborg Lufthavn ligger på Kær Halvø på Als cirka syv kilometer nord for Sønderborg. Der er ingen offentlig transport i lufthavnen, så hvis du vil tage bussen fra lufthavnen til Sønderborg, skal du først gå de 1,5 kilometer til Arnkil. Herfra tager busturen til Sønderborg Busstation 13 minutter med et enkelt stop undervejs. Turen koster 24 kroner Fra Sønderborg er der busser til resten af området.

En lettere metode at komme til Sønderborg eller andre destinationer er Sydtrafiks Flextur. Det koster 35 kroner, hvis turen er på under fem kilometer og syv kroner per kilometer derover. Læs mere om Flextur og den nødvendige forhåndsbestilling her.

Man kan også finde biludlejning i Sønderborg Lufthavn, hvorfra en køretur til eksempelvis Flensborg tager omkring tre kvarter.

Praktiske oplysninger om at flyve fra København til Sønderborg

På indenrigsflyvninger er det ikke påkrævet at medbringe pas. Foto-id skal dog fremvises på alle fly fra København til Sønderborg og øvrige indenrigsflyrejser.

Praktiske oplysninger om Sønderborg

Sønderborg og omegn byder på næsten alle slags attraktioner, og mange af dem er helt gratis. Det gælder blandt andet nogle fremragende badestrande i Sydals og historiske attraktioner som Sønderborg Slot og Dybbøl Mølle samt masser af smuk natur.

Hotel i Sønderborg

Søg efter hotel i Sønderborg og sammenlign priser.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.