Kort

Fly København Kastrup - San Francisco International

Flyinformation København Kastrup til San Francisco International

Direkte flyselskab

1

Fly pr. uge

7

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 8816 kilometer

11 t 20 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

SAS

San Francisco International

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte per juni 2017

Flyselskaber, der flyver fra København til San Francisco

SAS’ direkte fly København – San Francisco er én af blot to direkte flyruter mellem Danmark og Nordamerika (den anden er København – Los Angeles). Der er direkte afgang hver dag kl. 12.25. Bemærk dog, at der nogle dage kan være mange penge at spare ved i stedet at tage en mellemlanding, hvis tiden og tålmodigheden tillader det. SAS’ direkte fly tager 11 timer, 20 minutter, mens andre ruter på under 15 timer går med Air Berlin via enten Düsseldorf eller Berlin samt med Lufthansa via Frankfurt. Af og til kan du også kombinere Norwegians direkte fly til Los Angeles med en ekstra flytur til San Francisco.

Afgangsterminalen

Oplevelsen er stort set den samme om du flyver fra Terminal 2 (Air Berlin, Norwegian) eller Terminal 3 (SAS, Lufthansa). Begge terminaler er fyldt med en række populære danske og internationale butikskæder, caféer og restauranter, som du kan nyde, mens du venter på afrejsen. Der er også gratis trådløst internet i begge terminaler.

Ankomstterminalen og transport til centrum

San Francisco Lufthavn ligger 20 kilometer syd for centrum med glimrende forbindelser til byen. Den mest populære transportform er først at tage lufthavnens eget AirTrain tog til Garage G/BART Station. BART lyntoget kører til centrum med stop i blandt andet Mission, Civic Center, Powell Street og Montgomery Street for $8,90 og $8,95 (cirka 60 kroner). Se kort over stationerne her. Turen tager 25-35 minutter afhængig af stoppet, omtrent samme tid som det tager at køre taxa. Taxa koster 300-450 kroner afhængig af trafik og endelig destination.

Praktiske oplysninger om San Francisco

Bayerns San Francisco har nogle af de mest intense bakker, nogen storby kan prale af, så det kan bogstavelig talt være benhårdt at gå omkring i byen. Heldigvis har San Francisco også et af de bedste offentlige transportnetværker i USA. Og for ned til $2,50 (16,50 kroner) per tur er det også billigere end danskere er vant til. Det er også en mulighed for at prøve de helt unikke kabelsporvogne, foruden busser, sporvogne og metro. MUNI står for langt det meste af byens offentlige transportsystem.

På næsten alt i forhold til restaurantbesøg kan du skære toppen af prisen, du er vant til fra danske restauranter. De fleste mad- og drikkevarer er 15-20 % billigere.

Det er ikke altid lige nemt at planlægge, hvilket tøj man skal have med til San Francisco, for selvom der kun er små udsving i gennemsnitstemperaturerne (10 grader i december/januar, 14 grader i juli – oktober), er der især om sommeren dage, der svinger langt højere end gennemsnittet. Dog kan man generelt forvente masser af regn i vintermånederne og masser af sol og skyfri himmel i sommermånederne.

Husk at ansøge om ESTA senest 72 timer inden indrejse, og at San Francisco er ni timer efter Danmark.

Attraktioner og oplevelser i San Francisco

San Francisco er efter amerikanske standarder en fysisk relativt lille storby. Det absolutte vartegn, Golden Gate Bridge, ligger i det nordvestlige hjørne, hvor der også er militære attraktioner som Fort Mason, The Presidio og udsigt til fængselsøen Alcatraz. Området har også nogle fremragende vandreruter.

Andre typer oplevelser kan findes i populære kvarterer som Fisherman’s Wharf i det nordøstlige hjørne, hvis restauranter, storcentre og livlige gader har underholdt turister i årtier. Også kvarteret Mission har i de senere år tiltrukket turister med de farverige indvandrere, hipstere og yuppier, der lever side om side.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.