Kort

Billige fly fra København til Rønne

Flyinformation København Kastrup til Rønne

Laveste returpris sidste måned

kr. 724

Direkte flyselskaber

2

Fly pr. uge

60

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 147 kilometer

0 t 40 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Danish Air Transport

Rønne

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte per juni 2018

Flyselskaber, der flyver fra København til Rønne

Antallet af direkte fly fra København til Rønne er inddelt i en sommerperiode og en vinterperiode med flest sommerfly, helt op til ni fra København til Bornholms Lufthavn om dagen. Den største forskel er i weekenderne, hvor der om vinteren ”kun” er 4-5 direkte fly fra København til Rønne. Enkelte dage hver sommer bliver København – Rønne desuden Danmarks travleste flyrute. Det sker i forbindelse med det årlige Folkemøde. Alle København – Rønne fly er med Danish Air Transport.

Afgangsterminalen

Med over 50 forskellige butikker og 20 spisesteder er København Kastrup Lufthavn foruden afrejsedestination også et mindre storcenter i sig selv. Foruden de mange butikker er der også gratis wifi og masser af siddepladser ved alle gates.

Ankomstterminalen og transport til Bornholms byer og strande

Al offentlig transport på Bornholm foregår via 10 forskellige busruter, der dækker hele øen plus tre bybusser i Rønne by. Busserne 3, 5, 6, 7 og 8 stopper alle i lufthavnen og kører til destinationer i blandt andet Rønne, Østerlars, Nexø, Hammershus og Gudhjem. Klik her for at se alle busruter på Bornholm. Enkeltbillet koster mellem 13 og 65 kroner afhængig af destination. De 15 minutter til Rønne koster 26 kroner.

Bornholms Lufthavn har et lidt usædvanligt taxasystem, idet taxa skal bestilles mindst tre timer i forvejen hos Dantaxi. Husk at nævne, at der er tale om en flytaxi. Pris for taxa koster mellem 80 og 220 kroner afhængig af destinationen.

Der er også en række flotte køreture på Bornholm. Hvis du vil have mest ud af dem, kan du leje bil i Bornholms Lufthavn.

Praktiske oplysninger om at flyve fra København til Rønne

Billedlegitimation skal altid medbringes på flyrejser. Inden for Danmark og fra København til Rønne kan du dog godt nøjes med kørekort.

Praktiske oplysninger om Bornholm

Selvom der ikke er nogen voldsom forskel på klimaet fra København til Rønne, lever Bornholm faktisk op til sit kælenavn. År efter år dukker Solskinsøen op på Danmarks top tre over landets mest solrige kommuner.

Den offentlige transport på Bornholm er glimrende. Busnetværket dækker hele øen og er ofte meget tæt på at være lige så hurtige som at køre i egen bil. Det er også muligt at stå af eller på bussen andre steder end dem i køreplanen, så længe du ønsker at stoppe et (lovligt) sted langs ruten.

Hotel på Bornholm

Søg efter hotel på Bornholm og sammenlign priser.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.