Kort

Fly København Kastrup - Marrakech Menara

Flyinformation København Kastrup til Marrakech Menara

Laveste returpris sidste måned

kr. 667

Direkte flyselskaber

3

Fly pr. uge

3

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 3121 kilometer

4 t 30 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Norwegian Air International

Marrakech Menara

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte per februar 2018

Flyselskaber, der flyver fra København til Marrakech

København – Marrakech er den eneste direkte rute mellem Danmark og Marrakech. Norwegian flyver direkte fra København til Marrakech hver tirsdag, torsdag og lørdag det meste af året – dog kun om lørdagen om sommeren. Hvis de direkte ruter ikke passer med rejseplanerne, kan man flyve fra København til Marrakech med mellemlandinger på ned til seks timer. Blandt de hurtigste ruter er Vueling Airlines via Barcelona, Air France via Paris og Royal Air Maroc via Casablanca.

Afgangsterminalen

Både Norwegians direkte fly fra København til Marrakech og de korteste løsninger med mellemlandinger har afgang fra Terminal 2. Dermed kan du shoppe masser af ekstra med til turen, uanset om du har brug for snacks, slik, tøj, elektronik, læsestof eller andet. Det er også muligt at få noget varmt eller koldt at spise og drikke i terminalen inden afgang. København Kastrup Lufthavn tilbyder alle gæster gratis wifi.

Ankomst i Marrakech Lufthavn og transport til centrum

København – Marrakech fly lander i lufthavnen kun omkring fem kilometer fra byen. En tur med shuttlebus koster 30 marokkanske dirham (cirka 20 kroner) og tager en halv times tid. Det er også muligt at købe returbillet med det samme med lidt rabat. Returbillet koster nemlig 50 dirham (godt 30 kroner). Bussen stopper blandt andet i medinaen og ved hovedbanegården. Turen til centrum tager cirka 20 minutter i taxa og koster cirka 100 kroner.

Praktiske oplysninger om at flyve fra København til Marrakech

Marokko er visumfrit i op til 90 dage. Passet skal dog være gyldigt i tre måneder efter opholdets varighed.

Praktiske oplysninger om Marrakech

Marrakech er en rigtig billig rejsedestination med priser på ned til 20 kroner for en middag og 20 kroner for øl, mens ikke-alkoholiske drikkevarer er noget billigere.

Hvis du er i Marrakesh under sommerens hedebølge, kan du også køle ned med en tur i biografen – det koster normalt under 20 kroner. Ellers betragtes foråret som en skøn årstid at besøge byen. Her minder temperaturerne om den danske sommer.

Marrakech er en time efter Danmark.

Hotel i Marrakech

Søg efter hotel i Marrakech og sammenlign priser.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.