Kort

Fly København Kastrup - Oslo

Flyinformation København Kastrup til Oslo

Laveste returpris sidste måned

kr. 659

Direkte flyselskaber

7

Fly pr. uge

162

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 458 kilometer

1 t 5 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

SAS

Oslo Gardermoen og Sandefjord Torp

2 lufthavne

Oplysningerne er korrekte per juni 2018

Flyselskaber, der flyver fra København til Oslo

København – Oslo er målt på antal årlige passagerer den travleste rute fra København Kastrup Lufthavn bortset fra København – London. Der er da også masser af daglige flyafgange. Norwegian og SAS tager sig af de fleste afgange, som går til Oslo Gardermoen Lufthavn, mens også norske Widerøe har 1-2 afgange om dagen til den mindre Oslo Torp Lufthavn syd for Oslo.

Afgangsterminalen

København Kastrup Lufthavn er Danmarks suverænt største. Foruden gratis wifi i hele terminalområdet er der syv restauranter, barer og caféer før security og over dobbelt så mange efter security. Man er også nødt til at komme i ekstremt god tid, hvis man vil kigge l alle lufthavnens butikker – der er nemlig over 50 af slagsen!

Ankomstterminalen og transport til centrum og ressorter på Algarvekysten

Direkte fly København – Oslo lander i både Oslo Gardermoen Lufthavn og Oslo Torp Lufthavn.

Oslo Gardermoen (Norwegian, SAS)

Oslo Gardermoen er Oslos største lufthavn samt den lufthavn, der ligger nærmest hovedstaden. Der er cirka 50 kilometer til centrum, men det tager kun 20 minutter med Flytoget. En voksenbillet koster 190 norske kroner, omkring 150 danske. Regionaltoget kører ikke helt så ofte, men koster kun 101 norske kroner (80 danske) for en voksenbillet. Regionaltoget tager et par minutter længere end Flytoget. Klik her, hvis du hellere vil leje bil i Oslo Gardermoen Lufthavn.

Oslo Torp (Widerøe)

Oslo Torp Lufthavn ligger 110 kilometer fra centrum ved byen Sandefjord. Her er ikke noget specielt designeret flytog, men der er en fire minutters shuttlebus fra lufthavnen til Torp Station, hvorfra der kører regionaltog til Oslo centrum på halvanden time. Denne tur koster fra 249 norske kroner (197 danske). Torp-ekspressen er en privat busservice, som kører fra lufthavnen til Oslo busterminal på cirka 1 time, 45 minutter. En tur med Torp-ekspressen koster 259 norske kroner (205 danske).,

Praktiske oplysninger om at flyve fra København til Oslo

Foto-Id er nødvendigt for at flyve fra København til Oslo, men da det er inden for Norden, er kørekort gældende.

Praktiske oplysninger om Oslo

Hvis du flyver fra København til Oslo for at stå på ski, skal det i normale år foregå mellem december og april. Der er flere muligheder få at stå på ski meget tæt på Oslo centrum, mens andre skiressorter ligger tættere på de to lufthavne.

Hvis du ikke flyver til Oslo for at stå på ski, kan den norske hovedstad besøges året rundt. Det kræver dog altid ekstra planlægning, hvis turen skal være billig, for restaurantpriser ligger i gennemsnit 20 % højere end de danske.

Norge er kendt som en dyr destination, men heldigvis er der i Oslo mange gratis museer og attraktioner.

Læs mere om Oslo

Top 10 ting du kan lave i Oslo

Hotel i Oslo

Søg efter hotel i Oslo og sammenlign priser.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.