Kort

Fly København Kastrup - Orlando Florida

Flyinformation København Kastrup til Orlando Florida

Laveste returpris sidste måned

kr. 2.110

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 7661 kilometer

12 t 13 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Lufthansa

Orlando International og Orlando Sanford

2 lufthavne

Oplysningerne er korrekte per april 2018

Flyselskaber, der flyver fra København til Orlando

Der er to internationale lufthavne i Orlando, men alle de hurtigste ruter fra København til Orlando går til én og samme lufthavn, Orlando International. Norwegians direkte rute om mandagen er naturligvis den hurtigste, men på andre dage kan det faktisk gøres på kun få timer mere med eksempelvis Norwegian via London Gatwick, Icelandair via Reykjavik og SAS via Washington Dulles.

Afgangsterminalen

De direkte ruter fra København til Orlando flyver fra Terminal 2, mens SAS og Icelandair begge flyver fra Terminal 3. Terminalerne er Danmarks to største og har stort set samme udvalg af butikker, restauranter og caféer og desuden gratis trådløst internet.

Ankomstterminalen og transport til centrum og Disney World

Når man flyver fra København til Orlando, er der som regel to destinationer fra Orlando International Lufthavn, som overskygger alle andre. Den ene er centrum, den anden Walt Disney World Resort. Til begge destinationer kan man både tage offentlig bus, shuttle-bus, taxa og limousine. Se alle transportpriser her. Endelig er det også muligt at leje bil i Orlando International Lufthavn.

Praktiske oplysninger om at flyve fra København til Orlando

Al indrejse til USA for danske statsborgere kræver godkendt ESTA, så uanset om du flyver direkte fra København til Orlando eller mellemlander i et andet land, skal du have søgt og godkendt dine dokumenter på forhånd. Du kan ansøge om ESTA her. Pas skal desuden være gyldigt under hele opholdet.

Praktiske oplysninger om Orlando

Orlando er en enorm by med masser af restauranter. Alene i downtown er der over 120 af dem med priser på hovedretter på ned til 90 kroner og fadøl til cirka 20 kroner. Også inden for Disney Worlds område er der langt over 100 restauranter med lige så varierede priskategorier som i downtown.

I Orlando by koster offentlig transport kun $2 (12 kroner) for en enkeltbillet og $4,50 (27 kroner) for en dagsbillet. Hvis du vil besøge Disney World, skal du dog være opmærksom på, at forlystelsesparken teknisk set ikke er i Orlando, men i hele to andre byer, Bay Lake og Lake Buena Vista, så en tur fra downtown til Disney Springs tager en times tid med bussen.

Det er enormt varmt i Orlando, hvor vintrene er næsten lige så varme som den danske sommer. Der er generelt lidt færre turister i forårsmånederne, hvor gennemsnitstemperaturerne ligger på 20-25 grader. Der er flere smukke badestrande inden for 1-2 timer fra downtown.

Orlando er fem timer efter Danmark.

Læs mere om Orlando

7 ting du kan lave i Orlando

Hotel i Orlando

Søg efter hotel i Orlando og sammenlign priser.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.