Kort

Fly København Kastrup - Nürnberg

Flyinformation København Kastrup til Nürnberg

Laveste returpris sidste måned

kr. 411

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 687 kilometer

2 t 55 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Lufthansa

Nürnberg

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte per november 2017

Flyselskaber, der flyver fra København til Nürnberg

Der er ingen direkte fly fra København til Nürnberg, men KLM har en rute via Amsterdam, som i alt kun tager ned til 3 timer, 20 minutter, mens SAS + eurowings flyver via Hamburg på 3 timer, 40 minutter. Afhængig af, hvad slags rejse, man planlægger, kan det også være en overvejelse værd at flyve direkte fra København til München Lufthavn på 1 time, 40 minutter med enten SAS eller Lufthansa, leje bil i München Lufthavn og køre til Nürnberg derfra. Køreturen tager ned til halvanden time i fordelagtig trafik med mulighed for at stoppe i eksempelvis Ingolstadt på halvvejen.

Afgangsterminalen

København Kastrup Lufthavn er Nordens største og stadig under udvidelse. Uanset om du har afrejse fra Terminal 2 eller Terminal 3, er der en bred vifte af butikker at kigge og shoppe i, et bredt udvalg af spisesteder og caféer, masser af siddepladser og gratis trådløst internet.

Ankomstterminalen og transport til centrum

Der er lynhurtig forbindelse fra Nürnberg Lufthavn til Nürnberg centrum med undergrundstoget U2. Det tager 12 minutter og koster €3 (22 kroner). Til sammenligning tager en taxatur til centrum 15 minutter eller derover og koster omkring 140-150 kroner.

Praktiske oplysninger om Nürnberg

Nürnberg er Bayerns næststørste by efter München og betragteligt billigere end storebror. Måltid på restaurant kan købes for ned til 75 kroner, de lokale fadøl kan købes for under 25 kroner på barer, klubber og restauranter, mens du kan regne med at slippe omkring en tyver for en kop kaffe på café.

Attraktioner og oplevelser i Nürnberg

Nürnberg er måske mest kendt for Nürnbergprocesserne, som fandt sted i Justitspalæets Schwurgerichtssaal 600, som i dag er åben for besøg. Med 1000 år på bagen har Nürnberg dog en langt mere farverig historie end dette ene mørke kapitel. Andre historiske attraktioner tæller ikke mindst de fire tilbageværende kilometer af den gamle middelalderbymur, Nürnberg Slot og kirkerne Lorenzkirche og Sebalduskirche.

12 minutters togtur fra centrum ligger Nürnberg Messe, hvor verdens største legetøjsmesse, finder sted hvert år i slutningen af januar og februar med flere andre store og populære messer fordelt over resten af året.

Der er også flere enormt spændende destinationer inden for en times kørsel fra Nürnberg. Man kan blandt andet tage toget mod nord til byen Bamberg, som i 1993 blev føjet til UNESCOs Verdensarvsliste for sin velbevarede arkitektur og kulturarv.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.