Kort

Billige fly fra København til Nice

Flyinformation København Kastrup til Nice

Laveste returpris sidste måned

kr. 415

Direkte flyselskaber

3

Fly pr. uge

13

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 1384 kilometer

2 t 20 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Norwegian Air International

Nice

1 lufthavn

Opdateret april 2018

Flyselskaber som flyver fra København til Nice

Du kan flyve direkte fra København til Nice hele året på under 2,5 timer. Både Norwegian og SAS har op til to daglige afgange på ruten i sommerhalvåret, mens der er væsentligt færre afgange i vinterperioden.

Alternativt kan du for eksempel flyve til Nice med KLM via Amsterdam eller med Lufthansa via München.

Afgang fra Københavns Lufthavn

Der er gode transportforbindelser til Københavns Lufthavn, uanset om du kører selv eller tage det offentlige. Fra Hovedbanegården kan du både tage bus 5C og toget til lufthavnen. Metroen stopper ligesom togene i Terminal 3, som SAS flyver fra. Norwegian benytter Terminal 2, som ligger en kort gåtur derfra.

Inden afrejse fra København til Nice har du mulighed for at få noget lækkert at spise eller shoppe i over hundrede butikker. Det største udvalg af både spisesteder og butikker ligger efter sikkerhedskontrollen. Der er gratis, tidsubegrænset wi-fi i hele lufthavnen og lounges i begge terminaler, så du kan få noget arbejde fra hånden eller blot slappe af i behagelige omgivelser.

Ankomst i Nice

Lufthavnen ligger knap 6 km sydvest for centrum og består af to terminaler, som er forbundet af gratis busser. Efter ankomst fra København til Nice kan du benytte det gratis wi-fi, og der er også mulighed for at tanke op på mad- og drikkevarer i begge terminaler.

Der kører flere busser fra lufthavnen til centrum, du kan fx tage Airport Express bussen til Nice-Ville Station, den kører mindst hver halve time og tager cirka 20 minutter. Der er biludlejningsfirmaer i begge terminaler, hvis du vil leje en bil i lufthavnen, og udenfor holder der taxier klar.

Generel information om at flyve fra København til Nice

Hvis du har et gyldigt, dansk pas, kan du rejse uden visum i Frankrig. Københavns Lufthavn anbefaler, at passagerer med bagage ankommer mindst 90 minutter før den planlagte afgang. Lufthavnen tilbyder også CPH Express, der får dig hurtigere gennem sikkerhedskontrollen.

Hvad kan du forvente i Nice

Der er ingen tidsforskel mellem Danmark og Frankrig. Nice er elsket for sit gode vejr, og om sommeren kan du forvente tørvejr og 25-30 grader. Vinteren er mild med temperaturer omkring 10-15 grader om dagen. Det regner hele året, men særligt efteråret er meget regnfuldt.

I Frankrig bruger de euro, og mange ting er billigere end i Danmark. To personer kan fx spise en treretters middag på en god restaurant for cirka 450 DKK, men hvis du selv handler ind, er prisen ofte den samme eller dyrere end herhjemme. En enkeltbillet til de offentlige busser, sporvogne og toge koster omkring 11 DKK. Kører du med taxi, skal du betale næsten 50 DKK i startgebyr og cirka 11 DKK i kilometertakst.

LÆS OGSÅ: Den Franske Riviera: 8 steder du ikke må gå glip af

Hoteller i Nice

Hvis du endnu ikke har fundet et sted at sove, kan du her læse mere om byens kvarterer og fx sammenligne priser og beliggenhed på forskellige indkvarteringsformer, inden du bestiller dit foretrukne hotel i Nice.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.