Kort

Fly København Kastrup - München

Flyinformation København Kastrup til München

Laveste returpris sidste måned

kr. 686

Direkte flyselskaber

4

Fly pr. uge

55

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 810 kilometer

1 t 30 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Lufthansa

München

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte per juni 2017

Flyselskaber, der flyver fra København til München

Du kan finde direkte flybilletter fra Københavns Lufthavn til München hver dag. Lufthansa og SAS har begge en direkte rute.

Afgangsterminalen

Både SAS og Lufthansa har check-in i København Lufthavns Terminal 3. Danmarks største lufthavnsterminal er et mindre storcenter med over 30 butikker kendt fra det danske byliv inden for tøj, mode, sport, musik, film og meget mere. Der er også noget at spise for nærmest bogstavelig talt enhver smag lige fra kaffe, kage og juice til sushi, irsk pubmad og tapas.

Ankomstterminalen og transport til centrum

Alle fly fra Star Alliance (som både SAS og Lufthansa er medlem af) lander i München Lufthavns Terminal 2. Fra lufthavnen går der S-Bahn til hovedbanegården i centrum cirka hvert 10. minut. Turen tager 40 minutter og koster €10,80 (80 kroner). Uanset hvem du flyver med, kan du også tage Lufthansa Express Bus. Den koster €10,50 (78 kroner) og tager cirka 45 minutter til hovedbanegården. Taxa til centrum tager cirka 40 minutter og koster i omegnen af 370 kroner. Der er naturligvis også en lang række muligheder for billeje i München Lufthavn.

Praktiske oplysninger om München

Bayerns hovedstad er en af de absolut dyreste byer i Tyskland at bo i. Heldigvis er mange af de tungeste udgifter ikke nogle, turister behøver døje med. Restaurantbesøg er for eksempel ganske billige, du kan slippe med under 200 kroner for tre retter, der i Danmark ville koste 300 kroner, og skal du have masser af fadøl til eksempelvis Oktoberfest, er normalpriserne cirka 27 kroner.

Kaufingerstraße er en af Tysklands mest elskede shoppinggader. Her kan du ikke blot nyde udvalget, men også priserne, der på tøj og mode er omkring 15 – 25 % lavere end i København.

Temperaturer og nedbør i München er stort set identiske med vejret i Danmark.

Attraktioner og oplevelser i München

Det er ikke blot det moderne München, der er en rig by. Det har den længe været, og det kræver meget lidt interesse i historie og/eller arkitektur at sætte pris på det. Barokslottet Nymphenburg, katedralen Frauenkirche og Tysklands største midtbyslot Residenz er blot nogle af de imponerende historiske bygningsværker.

Som vært for verdens største årlige Oktoberfest er München naturligvis også rig på masser af øl og steder at nyde øl, inklusive verdens største traditionelle Biergarten, Hirschgarten. Apropos verdens største, så er Deutsches Museum verdens største museum inden for teknik og videnskab.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.