Kort

Fly København Kastrup - Montpellier

Flyinformation København Kastrup til Montpellier

Laveste returpris sidste måned

kr. 900

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 1475 kilometer

3 t 55 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Air France

Montpellier

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte per december 2017

Flyselskaber, der flyver fra København til Montpellier

Om sommeren flyver både SAS og Norwegian direkte fra København til Montpellier mandag, onsdag, fredag og lørdag. Andre årstider er den hurtigste måde at flyve fra København til Montpellier med Air France via Paris. Det tager 4 timer, 25 minutter. Flyver du i højsæsonen på dage, hvor der ikke er direkte fly, kan du både med KLM og Air France komme fra København til Montpellier på under 4 timer, 15 minutter.

Afgangsterminalen

SAS flyver fra Terminal 3, Norwegian, Air France og KLM alle fra Terminal 2. Hver af de to terminaler i København Kastrup Lufthavn er spækket med restauranter, caféer, modeforretninger og en bred vifte af andre butikker, mens hele lufthavnen både før og efter sikkerhedstjek har gratis wifi.

Ankomstterminalen og transport til centrum

Montpellier Lufthavn ligger knap otte kilometer fra centrum. Der kører shuttlebus til Place de l’Europe en gang i timen. Det tager cirka et kvarter. Fra Place de L’Europe er der cirka endnu 15-20 minutters gang til centrum eller 10 minutter med sporvogn. I lufthavnen kan ved ombordstigning på shuttlebussen købe billet til bussen for €1,60 (12 kroner) eller kombineret bus- + sporvognsbillet for €2,60 (19 kroner). Hvis bussens afgangstider passer skidt med, hvornår flyet er landet, koster en taxa til centrum omkring 200 kroner og tager 10-15 minutter.

Praktiske oplysninger om Montpellier

Montpellier er en markant billigere by at besøge end København. På restauranter er madpriser omkring 40 % billigere. Også alle drikkevarer er billige, uanset om du er til vand, sodavand, kaffe eller alkohol. Eksempelvis koster en cappuccino på café under 20 kroner.

Også transportpriser er billige. En almindelig engangsbillet til offentlig transport koster €1,50 (cirka 11 kroner). Der er en del badesøer i nærheden af Montpellier, mens også Middelhavet ligger tæt på. Badesæsonen løber nogenlunde i samme periode som de direkte fly fra København til Montpellier.

Attraktioner og oplevelser i Montpellier

Montpellier er hele året charmerende og elegant. Alene i det gamle bycentrum finder man nationalmonumentet Montpellier Katedral, den smukke Promenade du Peyrou, et af Frankrigs vigtigste kunstmuseer i Musee Fabre og meget mere.

Du kan finde store dele af det moderne Montpellier i Odysseum, hvor shopping går hånd i hånd med blandt andet klatring, bowling og en indendørs skøjtebane.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.