Kort

Fly fra København til Moskva

Flyinformation København Kastrup til Moskva

Laveste returpris sidste måned

kr. 1.039

Direkte flyselskaber

2

Fly pr. uge

15

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 1562 kilometer

2 t 25 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Aeroflot

Moskva Vnukovo, Moskva Sheremetyevo, Moskva Domodedovo og Moskva Zhukovsky

4 lufthavne

Opdateret juni 2017

Flyselskaber på ruten

Moskva har tre internationale lufthavne, men der er kun direkte fly fra København til Sheremetyevo Internationale Lufthavn. Hvis du hellere vil lande i Domodedovo Internationale Lufthavn cirka 45 sydøst for centrum eller Vnukovo Internationale Lufthavn omtrent 30 km sydvest for centrum, skal du altså mellemlande undervejs.

Aeroflot flyver direkte fra København til Sheremetyevo Internationale Lufthavn to gange dagligt hele ugen. Den ene afgang er dog efter midnat, men er til gengæld også billigere.

Brug Skyscanners søgefunktion til at finde den bedste afgang og den billigste flybillet fra København til Moskva.

Afgangsterminal

Københavns Lufthavn består af to terminaler, henholdsvis Terminal 2 hvor Aeroflot flyver fra og Terminal 3. Der er gratis, tidsubegrænset wi-fi i hele lufthavnen. De fleste serveringssteder ligger i afgangsområdet. Udvalget er stort og tæller alt fra morgenmad til gourmetmad, sandwich, store bøffer, supper, salat og sushi samt alverdens drikkevarer. Med mere end hundrede butikker som blandt andet sælger tøj, elektronik og toldfri varer, er der nok at få tiden til at gå med.

Der er otte lounges i lufthavnen, hvor du kan få arbejdsro eller bare slappe af i rolige omgivelser. Her får du adgang til diverse forfriskninger og snacks, forskelligt læsestof, mødelokaler med mere. I Terminal 2 ligger fx CPH Lounge, der er åben for alle for 169 kroner og Aviator Lounge for 140 kroner.

Det anbefales, at passagerer med bagage til check-in er i lufthavnen mindst halvanden time før den planlagte afgang. Lufthavnen tilbyder også CPH Express, der får dig hurtigt gennem sikkerhedskontrollen.

Ankomstterminal

Sheremetyevo Internationale Lufthavn ligger omtrent 32 km nordvest for Moskva centrum og har fem terminaler, som der kører gratis busser mellem. Der er gratis wi-fi i hele lufthavnen, det kræver dog en tilmelding via SMS. Alle terminaler rummer adskillige butikker, spisesteder og eksklusive lounges, hvor rejsende kan få arbejdsro eller fx tage et varmt bad. Alle passagerer kan købe adgang hertil. Fly fra København lander i Terminal E.

Når du skal til og fra lufthavnen, kan du fx tage Aeroexpress toget, der kører til centrum på cirka 35 minutter hvert 20.-30 minut. Togestationen ligger ikke langt fra Terminal E, så du kan gå derhen. Der kører også adskillige busser, og stort set alle stopper ved Terminal E. Der holder taxier ved alle terminaler, så uanset hvilken transport du foretrækker, er det let at komme fra lufthavnen.

Fakta om Moskva

Moskva skifter siden 2014 ikke længere mellem vintertid og sommertid, så under dansk sommertid er Moskva en time foran København, mens det er to timer om vinteren. Vejret er langt mere ekstremt end i Danmark. Den russiske vinter byder ofte på temperaturer helt ned til -30 grader, mens gennemsnittet ligger omkring -6 grader. Sommeren kan være ganske varm, men temperaturen er gennemsnitligt cirka 20 grader, nedbør falder jævnt året rundt. Du betaler med russiske rubel, og der er mange penge at spare i forhold til København, når du fx går ud og spiser. Restauranterne er i gennemsnit hen ved 50 procent billigere, mens prisen for både den veludbyggede offentlige transport og taxi er endnu lavere end i København. Der kører busser, metro, sporvogne, monorail og letbanetog i byen, så det er let at komme rundt, selvom meget af byen opleves bedst til fods. Kilometerprisen for en taxi er cirka 90 procent lavere, mens det offentlige er cirka 75 billigere end i København.

Attraktioner i Moskva

Ruslands hovedstad er fuld af oplevelser og spændende attraktioner, hvor Den Røde Plads er den mest berømte. Her kan du blandt andet se Kremls ikoniske paladser og katedraler, Lenins mausoleum, det Statslige Historiske Museum og stormagasinet GUM. Hvis du er vil kombinere forlystelser med en gåtur i det grønne, kan du tage til Gorkij Park og prøve det store pariserhjul og om vinteren stå på skøjter. Hvis du vil have en kulturel oplevelse, skal du tage i Bolsjojteatret, hvor du kan se opera, balletter og skuespil i verdensklasse. På Tretyakov galleriet kan du opleve en fantastisk samling af hovedsagligt russisk kunst, mens børn vil elske en tur til Moskva Zoo eller Kva-Kva Vandland.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.